banner333

banner309

Aydın: Başbakanımızı Ağırlamaktan Onur Duyduk

AK Parti Genel Merkez AR- GE Başkanlığı tarafından organize edilen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR- GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın'ın koordinasyonluğunu yürüttüğü 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Kitabın Medeniyeti ve Kütüphane Şurası Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun teşrifleriyle bugün gerçekleşti.

Siyaset 20.03.2015, 14:33 20.03.2015, 14:36
Aydın: Başbakanımızı Ağırlamaktan Onur Duyduk
banner400
Çok sayıda Bakan, Başbakan Yardımcısı ve Milletvekilleri ve MKYK üyelerinin katıldığı ödül töreninde salon tıklım tıklım doldu. Programın önemine değinen Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Organizasyonun gerçekleşmesinde önemli payı bulunan Genel Başkan yardımcısı ve AR- GE Başkanı Sayın Ekrem Erdem'e ve tüm AR-GE teşkilatına teşekkür etti.

Bir teşkilatın ilerlemesi için okuma ve pratiğin birleşmesi gerektiğini kaydeden Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,Türkiye genelindeki tüm AK Parti teşkilatlarına kitap okuma talimatı verdi. Sayın Başbakanımızla aynı yolda yürümenin kendisi için bir gurur olduğunu söyleyen AR- GE Başkanı Sayın Ekrem Erdem programa katılımlarından dolayı Sayın Başbakanımıza teşekkürlerini sundu.

4.Sosyal Bilimler Teşvik Ödülünün Koordinatörlüğünü üstlenen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR- GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın da Başbakanımızın katıldığı programda ayrıca konuşmacı olarak yer alıyor... Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada, " Çok güzel bir organizasyonla Sayın Başbakanımızı ağırladık. Öncelikle katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile kütüphanemizi açmıştık bugün binlerce kitabı olan dev bir kütüphane olduk ve çok güzel bir organizasyonla misafirlerimizi ağırladık. İnşallah bundan sonra bu şekilde büyük organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00