banner333

banner309

Akgül: Tek Derdimiz Devletin Bekası

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Milletvekili adayı Cihan Pektaş, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset 18.06.2018, 18:37
Akgül: Tek Derdimiz Devletin Bekası
banner400

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Milletvekili adayı Cihan Pektaş, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarına Ramazan Bayramı’nda da devam eden Pektaş, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

Seçim çalışmalarında 24 Haziran seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Pektaş, 24 Haziran’da Gümüşhane’de yapılacak olan seçimlerde hem AK Parti’ye hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek bir oranda oy beklediklerini dile getirdi.

Ülkenin bekası için Cumhur İttifakı’nın çok önemli olduğuna dikkati çeken Pektaş, “Cumhur İttifakı olarak bizim tek derdimiz devletimizin bekası, milletimizin geleceğidir. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile Güçlü Türkiye’nin temelleri atılacak” dedi.

Cumhur ittifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Pekraş, “ Allah’ın izniyle ilk turda çok yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Temelde gayeleri aynı olan siyasi partilerle bir araya gelerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde milletimizin desteğiyle çifte bayram yaşayacağız” diye konuştu.

Sürekli Türkiye üzerinde planlar yapıldığına vurgu yapan Pektaş, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de MİT Tırları operasyonları, gezi olayları oldu. En son 15 Temmuz’da darbe girişimi hadisesi yaşandı. Dolayısıyla hem milletimiz hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan asla bu darbe girişime prim vermedi ve girişim püskürtüldü. Arık bundan sonra hiçbir güç bu ülkede darbe girişiminde bulunamayacak. Biz millet olarak Abdülhamid’i koruyamadık, Menderes’i koruyamadık idam ettiler, Turgut Özal’ın ölümü şüpheli hala konuşuyor. Rahmetli Necmettin Erbakan’ın iktidarına 11 ay bile sabredemediler. Şimdi bu millet Cumhurbaşkanımızı seviyor ve sahip çıkıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye güçlü bir devlet olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09