banner333

banner309

Akgül Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, "Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var bir de yıkım ekibi var" dedi.

Siyaset 17.06.2018, 14:47
Akgül Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
banner400

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, "Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var bir de yıkım ekibi var" dedi.

Akgül, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla başlattığı köy, ilçe ve vatandaş ziyaretlerini gece gündüz demeden sürdürüyor. Yoğun mesai harcayan Akgül, köylerde vatandaşların taleplerini dinleyerek, ziyaretlerinde 24 Haziran Seçimlerinin ülke bekası için önemine işaret ediyor.

Akgül, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda gündeme ilişkin konulara da değindi.

MHP ile kurulan Cumhur ittifakına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akgül, "Biz MHP ile Cumhur İttifakı kurduk. Bizim MHP ile ortak; tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet gibi değerlerimiz var. Karşı tarafta da farklı bir ittifak kuruldu. Siyasi ve dünya görüşleri, yaşam tarzları birbirinden çok çok farklı partiler bir araya geldiler. Bunlar iki konuda uzlaştılar: Birisi Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığından indirmek, diğeri ise son 15 yılda AK Parti hükümetlerini yapmış olduğu büyük projeleri durdurmak.

Bu partiler bir konuda daha uzlaştılar. 6-7 ekim olaylarında Kürt vatandaşlarımızı sokağa döküp 53 vatandaşımızın ölümüne sebep olan, Yasin Börü kardeşimizin katledilmesine sebep olan Selahattin Demirtaş’ın affedilmesi konusunda uzlaştılar. Bu ülkede bir imar ve inşa ekibi var birde yıkım ekibi var." dedi.

Akgül, Türkiye'nin AK Parti öncesi dönemini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"2002 öncesinde adeta 5 kuruşa muhtaç bir ülke halindeydik. Hükümet IMF’nin karşısında takla atarak 500 milyon dolar para almaya çalışıyordu. IMF şefi gelip bizim yöneticilerimizi sorguya çekiyordu. Harcamalarımızı kontrol ediyor; direktiflerini verip gidiyordu. Oysa bugünün Türkiyesi her yıl 6.5 milyar dolar mazlum coğrafyada yaşayan insanlara yardım gönderiyor. Biz yardıma muhtaç bir ülkeyken, şimdi mazlum coğrafyada yaşan bütün mazlumlara yardım eder duruma geldik. Bu gelişme küresel güçleri korkuttuğu için de son yıllarda ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanmaktadır."

Türkiye'nin bu günlere kolay gelmediğinin altını çizen Akgül, ülkenin geçirdiği sürece ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"AK Parti 2002’de sonraki dönemde iktidar olduğunda bir çok kez doğrudan veya dolaylı darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı.

2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çankaya’da başı örtülü eşi olan cumhurbaşkanı istemiyoruz dediler. 367 diye bir garabet çıkardılar. Biz 363 milletvekilimiz olduğu halde cumhurbaşkanını seçemedik. Seçtiğimiz cumhurbaşkanını Anayasa Mahkemesi iptal etti. Arkasından partimize kapatma davası açtılar. Her iki kişiden birinin oyunu almış partimizi kapatmak istediler. Daha sonra gezi olaylarını başlattılar. O dönem Türkiye 4 tane önemli projeye imza atmıştı. Bu projelerden biri 3. Köprü yani Yavuz Sultan Selim Köprüsü ihalesi yapılmıştı, nükleer enerji santralinin ihalesi yapılmıştı, Kanal İstanbul gündemdeydi ve dünyanın en büyük havaalanın ihalesi yapılmıştı. Bu kalkınma küresel güçleri korkuttuğu için gezi olaylarıyla ülkenizin gelişmesini ve büyümesini engellemeye çalıştırlar ama başaramadılar. Daha sonra MİT TIR’larının durdurulması olayıyla Türkiye’yi adeta teröre destek veren ülke konumuna düşürmek istediler.

Onun akabinde 15   Temmuz’da alçak bir darbe girişimi oldu. Bunların hepsini milletimizin sağlam duruşu,  iradesi ve kararlı desteği ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yürekli bir şekilde duruşuyla bertaraf edildi. Şimdi bize düşen 24 Haziran seçimlerinde bu yıkım ekibine sandıklarda güçlü bir ders vermek. Daha huzurlu, daha güvenli, daha müreffeh bir ülkede yaşamaya devam etmemiz için, dünyanın gelişmiş 10 ekonomisi içerisinde olan bir ülkede yaşamak için 24 Haziran Seçimleri çok önemli." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09