banner333

banner309

Ak Parti K.Çekmece,“ Korkut İle Yola Devam“ Dedi

GİYAD Danışma Kurulu üyesi hemşerimiz Avukat Mustafa Korkut'un tek aday olarak güven tazeledeği Ak Parti Küçükçekmece 5.Olağan Kongresi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti.

Siyaset 10.11.2014, 11:01 10.11.2014, 17:21
Ak Parti K.Çekmece,“ Korkut İle Yola Devam“ Dedi
banner400
  GİYAD Danışma Kurulu hemşerimiz Avukat Mustafa Korkut'un tek aday olarak güven tazeledeği Ak Parti Küçükçekmece 5.Olağan Kongresi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti.

Yaklaşık 10000 kişinin katıldığı kongrede hemşerimiz Mustafa Korkut tek aday olarak girdi ve güven tazeledi. Hemşerimiz Mustafa Korkut'a başarılar dileriz.

AK Parti Konjonktürel Şartlarda Çıkmış Bir Hareket Değildir

Genel Başkan seçildiği AK Parti kongresini "erdemin, ahlakın ve faziletin zirveye çıktığı, vefanın ve sadakatin emanet bilinciyle güçlendiği, gelecek perspektifinin köklü bir siyasi gelenek haline geldiği kongre" olarak tanımlayan Başbakanımız Davutoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi herkes 2 ay öncesine ve bugüne baksın. Hiçbir olağanüstülük oldu mu ülkede? Her şey suhuletle gerçekleşti. Daha önce de bu memlekette başbakan değişiklikleri olmuştu. Her biri krizle yürümüştü. Bizim diğer partilerden farkımız şudur ki; AK Parti hareketi konjonktürel şartlarda çıkmış bir siyasi parti hareketi değildir. AK Parti, binlerce yıl köklerden gelen bir siyasi, kültürel, iktisadi medeniyet yürüyüşünün adıdır. Bu sabah Bursa'da Emir Sultan'ın huzurundaydık. Öğleyin Hacı Bektaş-ı Veli'nin huzurundaydık. Şimdi aziz İstanbul'dayız, sizin huzurundayız. Bizim bütün bu geleneklerde bulduğumuz bir köklü değer var. Biz siyaset yaparken, halkımızdan destek isterken, o büyük idealler adına destek istiyoruz. Bizim için bu memleketin köklerine sinmiş o siyasi erdemi gerçek bir siyasi hareket haline dönüştürme kararlılığı var."

AK Parti Kadroları Türkiye'nin Geleceğine Damgasını Vurdu

2015 seçimlerine gitmeden önce kongreleri tamamlama kararını aldıklarını, bu nedenle bugünün önemli olduğunu vurgulayan Başbakanımız Davutoğlu, kendisinin de bizzat katıldığı ilk kongrenin Küçükçekmece kongresi olduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti: “Küçükçekmece büyük bir farkla alınırsa İstanbul'un da Türkiye'nin de büyük farkla kazanılacaktır. Bize bu tuzaklar kurulurken, bütün bu hesaplar yapılırken bize gelen mesajlar vardı dünyanın her yerinden. Somali'den, Arakan'dan, Sudan'dan, Bosna'dan, Üsküp'ten her yerden. Söylenen şey şuydu; 'Eskiden başımız sıkıştığında müracaat edeceğimiz Türkiyemiz vardı.' Tedirginlikle soruyorlardı. 'Acaba Türkiye'ye bir şey olursa biz ne yaparız?' diyorlardı. Biz de onlara diyorduk ki; 'Merak etmeyin, kim ne tuzak kurarsa kursun, Türkiye'ye bir şey olmayacak. Türkiye'nin yerinin altı da sağlamdır bu nedenlerle yerin üstü de toprağın üstü de sağlamdır AK Parti kadrolarıyla. AK Parti kadroları, böylesine dinç, böylesine dinamik, böylesine kararlıyken Türkiye'ye kimse tuzak kuramaz' diyorduk. Hamdolsun tuzaklar bozuldu ve AK Parti kadroları Türkiye'nin geleceğine damgasını vurdu."

Kongrelerimiz Edebin, İrfanın, Azmin Kongreleridir

AK Parti kongrelerinin diğer siyasi parti kongrelerinden farklı olduğunu dile getiren Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, "Bizim kongrelerimiz edebin, adabın, irfanın, azmin ve kararlılığın kongreleridir. Küçükçekmece teşkilatımız bu çerçevede çok güzel bir sınav verdi. Bütün Küçükçekmecelilere teşekkür ediyorum. Katıldığımız ilk kongrede böylesine coşkulu bir şekilde bu güzel mekanı doldurmanız dahi AK Parti'nin dinamizminin en güzel işareti oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mescid-İ Aksa'yı Herkes Unutsa Biz Unutmayacağız

AK Parti kadrolarının bugün yeni bir yürüyüşe hazırlandığını, kongrelerde ve seçimlerde büyük başarı sağlanacağını belirten Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına değindi. Başbakanımız, “Mescid-i Aksa'yı yüreğinde yaşatanların, bir kez daha ayağa kalkması gerekiyor. Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ve Hamas Lideri Halid Meşal'le dün görüştüm. Onlar, Mescid-i Aksa'da yapılan barbarca, alçakça saldırıyı anlattıklarında kendilerine şunu söyledim: ‘Kim ne yaparsa yapsın, Mescid-i Aksa'yı herkes unutsa biz, bu aziz millet ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti unutmayacak, dünyanın her yerinde Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün sözcüsü olacak.” dedi.

Coşkunun hakim olduğu kongrede Sultanmurat Halk Oyunları Ekibi Üsküp Yöresi, Kars Kafkas Ekibi ve Bitlis Yöresi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sergiledi.

AV.MUSTAFA KORKUT GÜVEN TAZELEDİ

Başbakan Davutoğlu kongrede Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanımız Av.Mustafa Korkut’a başarılar dilerken, yapılan ilçe başkanlığı seçimine tek aday olarak giren mevcut ilçe başkanımız  Avukat Mustafa Korkut güven tazeledi.

Kaynak: Ak Parti Küçükçekmece ilçe web sitesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37