banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Siyaset 28.01.2013, 10:00
AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
banner400
 Gümüşhane  Kültür   Merkezinde   düzenlenen   programa  Gümüşhane Koordinatörü Erzincan MilletvekiliSebahattin Karakelle, Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu,  AK   Parti  İl Başkanı Ercan Çimen, bazı ilçe ve belde Belediye Başkanları,  parti  yöneticileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisinin akabinde Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından  programın  açılış konuşmasını  yapan İl Başkanı Ercan Çimen, Her alanda  başarılarına   başarı  katan, tüm dünyada fakirin umudu, yetimin koruyucusu,  masumun  savunucusu olan bir partinin mensubu olmanın gururu içerisinde olduğunu belirterek, "Bizler belki de şanlı  tarihimizin  son  200 yılında  ilk defa ecdadımıza yaraşır, başarılara  imza atan bir partinin neferleriyiz. Partimiz; Mevlana'nın hoşgörüsü, Yunus'un mütevaziliği,Fatih'in cesareti ile yola çıkmıştır. Bu sayededir ki, devletimiz bu mukaddes yolda sürekli adalet dağıtan, kendinden olsun ya da  olmasın  herkese hoşgörü ile yaklaşan, mütevazılığı elden bırakmayan cesur duruşuyla tüm dünyada fakirler için umut, garipler için sığınılacak bir liman  olmuştur ." dedi.

"SİYASET BİR EKİP İŞİ"

Siyasetin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Çimen, siyasette elde edilen  başarının  tek bir kişinin gerçekleştirebileceği  bir  başarı  olmadığını belirterek, her bir partilinin tam bir ekip ruhu ile hareket etmesinin öneminin altını çizerek, "Önümüzde oldukça çetrefilli ve  zorlu  geçecek olan 3 yıl bizler için ülkemizin ve şehrimizin geleceğini  şekillendirmede  önemli bir dönem olarak görülmesi gerekmektedir. Yerel seçimlerin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve Genel seçimlerin arka arkaya  gerçekleştirileceği  bu 3 yıl, ülkemizin 2023 hedeflerinin  gerçekleşmesinde  kritik bir öneme sahiptir." diye  konuştu .

"2014 YILINDA BAŞBAKANIMIZA Gümüşhane'Yİ HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Bu kapsamda ilk yapacakları çalışmalardan birisinin Nisan ayı sonuna kadar Sandık Yönetim Kurullarının oluşturulması olacağını dile getiren Çimen, "Gümüşhane teşkilatı olarak 2014 seçimlerine giderken aldığımız oy oranlarını genel seçimlere nazaran daha da artırmalıyız. Çünkü Sayın Başbakanımız, 2014'de hediye olarak Gümüşhane'mizi istiyor. Bizler, hep birlikte gerçekleştireceğimiz gayretli bir çalışmalar ile bu hediyeyi Sayın Başbakanımıza vereceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"İŞLER ARTIK PLANLANIP BİR KENARA ATILMIYOR, AYNI YIL HAYATA GEÇİRİLİYOR"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise konuşmasında Gümüşhane'de yapılacak olan işlerin artık planlanıp bir kenara atılmadığını, planlandığı yıl hayata geçirildiği vurguladı. Ekonominin en önemli unsurunun istikrar olduğunu kaydeden Üstün, AK Parti hükümetleri ile yakalanan istikrarın sürdürülebilir bir şekilde devam ettiğini böylelikle de yapılabilecek her türlü işin fiziken gerçekleştiğini söyledi.

"Yatırımlarla ilgili hiçbir problemimiz yok" ifadelerini kullanan Üstün, "Bütün yatırımlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde Belediye sayımızı başta merkez ilçe belediyemiz olarak artırmaktır. Gümüşhane'nin geleceği ile ilgili planlamaları kendi partimizin belediye başkanı ile yapmak, projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz." dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın ise geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği 20 sivil toplum kuruluşunun, önceki hükümetlerin ihmallerinin tek tek AK Parti iktidarları döneminde giderildiğini söylediklerini aktardı.

"MİLLETE GİTMEYEN HİÇBİR SİYASİ HAREKET BAŞARILI OLAMAZ"

Birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde hedeflerinin önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimler olduğunu vurgulayan Aydın, özellikle parti mensuplarına seslenerek başarının birlikte çalışma ile elde edilebileceğini söyledi. Sivil toplum örgütleri başta olmak üzere millete gitmeyen hiçbir siyasi hareketin başarılı olamayacağını dile getiren Aydın, "Biz 2 milletvekili olarak ilimizin her noktasını geziyoruz. Şuanda Gümüşhanemizin hizmetine 25 yatırım projesi hazır ve bekliyor. Arazi ve diğer sorunlar halledildiği anda bu yatırımlar başlayacak. Yıllarca planlara yazılıp bir sonraki döneme ertelenen işler artık paraları ve projeleri hazır halde yer sorunlarının çözülmesini bekliyor." dedi.

"Gümüşhane'NİN BİR TOPLU İĞNE UCU KADAR DEVLETTEN ALACAĞI VARSA, BUNU ALMAK İÇİN TEK PARÇAYIZ, YEK PAREYİZ"

Yaptığı uzun konuşmada "Gümüşhane'nin bir toplu iğne ucu kadar devletten alacağı varsa, bunu almak için tek parçayız, yek pareyiz" mesajı veren Aydın, "Bir dönemler bir sente muhtaç olan Türkiye, bugün sadece karayollarında Gümüşhane'ye bir yıl içinde 1 katrilyonluk yatırımı var. Önümüzdeki 5 yıl içinde başta Zigana olmak üzere, Pekün, Tersun tünelleri ve şehir geçişi ile 2,5 katrilyonu bulacak. Geçen yılGümüşhane'ye 300 trilyonluk yatırım yapıldı, önceki hükümetler döneminde 30 yılda ancak gelirdi bu para." diye konuştu.

"TAŞLAR BİLE KUBBEDE BAŞ BAŞA VEREREK DURUYORLAR"

Parti Genel Merkezi tarafından Gümüşhane Koordinatör Milletvekili olarak atanan Erzincan MilletvekiliSebahattin Karakelle ise "Taşlar bile kubbede baş başa vererek duruyorlar" örneği ile birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Karakelle, AK Partililerin tek rakibinin kendi nefisleri olduğuna dikkati çekerek, "Birbirimizin eksiğini arayan değil, tamamlayan olmalıyız. Çünkü biz AK Partiliyiz." dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Yorumlar (1)
TRULLU 11 yıl önce
SAYIN VEKİLLERİM SAYIN AK PARTİLİ YÖNETİCİLER BEN BİR TORULLU OLARAK SİZLERDEN PARTİN İSMİ GİBİ ADALAET BEKLİYORUM TORUL İLÇE DEVLET HASTANESİNE YAPTIĞINIZ MÜDÜRLÜK GÖREVLENDİRMESİ TAMAMEMN HAKSIZ BİR GÖREVLENDİRMEDİR MÜDÜRLÜK ŞARTLARI İÇİN HİÇ BİR ŞARTI UYMAYAN OKUL VB. GİBİ SADECE İLÇE BAŞKANININ AKRABASI DİYE YAPILAN BU HAKSIZ GÖREVLENDİRİLMENİN BİR AN ÖNCE DÜZELTİLMESİNİ SİZLERDEN BEKLİYORUZ KANUNA UYGUN PARTİNİN ADINA YAKISIR ADALET Lİ MÜDÜRLÜK İÇİN GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIYAN BİRİNİN GÖREVLENDİRMESİNİ İSTİYORUZ SAYGILARIMLA
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45