banner333

banner309

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Muş'tan Başkan Çimen'e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i ziyaret etti.

Siyaset 12.11.2014, 08:07 12.11.2014, 08:08
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Muş'tan Başkan Çimen'e ziyaret
banner400
AK Parti Merkez İlçe Kongresi’ne katılmak için Gümüşhane’ye gelen Muş, beraberinde AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile birlikte Çimen’i makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından konuşan Muş, Gümüşhane insanlarının mert ve yiğit insanları olduğunu belirterek, “Gümüşhane güzel bir şehrimiz. Gümüşhane’nin insanları mert ve yiğit insanlar. Ben Gümüşhane’yi her zaman gıpta ile takip ederim. En son seçimlerde bizim İl Başkanlığımızı yapmış olan Ercan bey belediyeyi kazandı. Bu büyük bir başarıdır. Belediye uzun yıllar farklı bir partinin elindeydi ve ciddi bir yorgunluk oluşmuştu. Şimdi Ercan bey ile beraber burada yeni bir heyecan yeni bir tazelik başlıyor” dedi.

Muş, Belediye Başkanı Çimen’in önemli projelere imza atacağına inandığını ifade kaydederek, “Kendisinin çok güzel projeleri var. Şuanda projelerinin finansmanlarını çözmeye çalışıyor. Bu projelerin finansmanlarını çözdükten sonra da hızlı bir şekilde faaliyete başlayacak. Gümüşhane’nin çehresinin ve çevresinin değişecek ve Gümüşhane çok farklı bir şehir olacak. Bunu ben Gümüşhane’ye geldiğimde belediyeyi ziyaretimden, şehirde gördüklerimden, belediye başkanımızın heyecanından, ekibinin ciddiyetinden gördüm. 4-5 yıl sonra Gümüşhane çok farklı bir şehir olacak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Çimen de, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan Muş’a çeşitli hediyeler verdi.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59