banner333

banner309

Abdulbaki Kara: "Yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var"

AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara: "Yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var"

Siyaset 27.12.2023, 14:42
Abdulbaki Kara: "Yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var"
banner400

AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara, aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kara, sürekli sahada olduklarını ve vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek, "Enerjimizi Şiran'dan alıyoruz. Yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var" dedi.

Şiran Belediye Başkanlığı için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yapan Abdulbaki Kara, çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli sahada olduğunu belirten Kara, süreçteki değerlendirmelerini şu sözlerle paylaştı:

"Sürekli sahadayız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Hemşerilerimizin teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu teveccüh ve güzel dönüşler bizi her daim motive ediyor. Biz enerjimizi Şiran'dan ve Şiranlılardan alıyoruz."

Vatandaşlarla sürekli irtibat halindeyiz

Kara, Şiran'da yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Yaptığımız çalışmalarla Şiranlı vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm için kafa yorduklarını belirten Kara, "Biz her zaman hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm üretebilmek için kafa yoruyoruz. Şiranlı hemşerilerimizin her birinin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz ve çalışmalarımızı da bu anlayışla sürdürüyoruz. Çünkü bizim yönetim anlayışımızın temelinde istişare var. Biz Şiran'ı tek başımıza değil bütün Şiranlılarla birlikte yöneteceğiz. Sürekli istişare edeceğiz."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52