banner333

banner309

Yeşilbük Haber Yayın Hayatına Merhaba Dedi

Yeşilbük, Konaklı, Beydere ve Akyayla İle ilgili haberlerin yer alacağı www.yesilbukhaber.com yayın hayatına başladı.

Şiran 24.05.2014, 20:53 24.05.2014, 21:04
Yeşilbük Haber Yayın Hayatına Merhaba Dedi
banner400
Yeşilbük, Konaklı, Beydere ve Akyayla İle ilgili haberlerin yer alacağı www.yesilbukhaber.com yayın hayatına başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilbük Haber Sitesi sahibi Mustafa Doğan yaptığı açıklamada; Yeşilbük, Konaklı, Beydere ve Akyayla ile ilgili haberlerin yer alacağı ve bölgemizde büyük bir boşluğu dolduracaktır. Gümüşhane, Şiran ile ilgili her türlü gelişmeyi takip edebileceginiz Yeşilbük Haber deneme yayina başladı.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre: Her ne şekilde olursa olsun,köylerin birleşmesinden ortaya çıkan tabloya sahip çıkılması gerektiği düşünüyoruz.

Yeşilbük, Konaklı, Beydere ve Akyayla ortak haber portalı sloganı ile yayinlanan bu haber portalı, yola devam edip etmeme vereceğiniz tepkiye bağlıdır.

Yapılan ortaklığın (Yeşilbük ile birleşmenin), artarak devam etmesi yönünde vereceğimiz katkı bizleri mutlu edecektir.El ele vermeli, omuz omuza vereceğimiz mücadele daha güçlü olacaktır.Geriye dönüp çeşitli dedikoduyu bir tarafa bırakarak önümüze bakmaliyiz. 

Belki bizler bu düşüncemizde yaniliyoruz ama gerçek olan bir şey varsa,bu birlikteliğin var olduğu. Ve var olmaya devam edeceği.

www.yesilbukhaber.com elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız.Sizlerin vereceği maddi ve manevi destekle yayın hayatına devam edilecektir.Bu bir deneme yayını olup gelecek tepkiler doğrultusunda hareket edilecektir.

 

Bulunduğunuz bölgedeki gelişmeleri haber verecek gönüllü muabirlere ve Bölgeniz meselerini dile getirecek köşe yazarlarına ihtiyacımız vardır. Muhabirlerin isimleri Resimleriyle birlikte "KÜNYE" sayfasında yayimlacaktir.

Bizlerde yayın hayatında www.yesilbukhaber.com'a başarılar diliyoruz.

dedi...

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
MÌKAÌL TEMUR ANKARA DERNEK BA§. 10 yıl önce
HAYIRLI OLSUN, HAYIRLI HABER VERÌLME DÌLEGÌYLE.....
yılmaz aydın 10 yıl önce
Hayırlı olsun .gercekten memleketten hızlı be kapsamlı haber verecek böyle bir siteye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.umarım basarılı olur..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11