banner333

banner309

Yeniçeri, Projeleri İle Sahaya Çıktı

MHP Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri Farklı, faydalı ve Şiran 'a yepyeni bir çehre kazandıracak olan bomba gibi projelerle geliyor.

Şiran 12.02.2014, 17:45 12.02.2014, 18:19
Yeniçeri, Projeleri İle Sahaya Çıktı
banner400

            Şiran MHP Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri Farklı, faydalı ve Şiran 'a yepyeni bir çehre kazandıracak olan bomba gibi projelerle geliyor. Tarzı, tavrı ve öngörülü oluşuyla fark yaratacak olmasının yanı sıra ilginç fikirleriyle de Şiran 'a yeni bir soluk kazandıracağı hususun da hiç bir şüphe bulunmamaktadır.

            Yerel seçimler yaklaşırken Yeniçeri de projelerini yavaş yavaş seçmenlerle paylaşmaya başladı. Projeler arasın da dikkat çeken bir detay mevcut. Seçimleri kazanacak olması durumun da inşaasını planladığı yeni Belediye Hizmet Binasına ek olarak bir Kültür Merkezi bulunmakta. Kültür Merkezin de dikkat çeken nokta ise geçen dönem Belediye Başkanlığına aday olan ve elim bir şekil de aramızdan ayrılan rahmetli İsa Erdem Seyhan' ın adını taşıyacak olması.

            Henüz proje aşamasın da olan bu çalışma da Şiran için kıymeti büyük olan İsa Erdem Seyhan'ın adını yaşatma inceliğini göstermiş olduğu için Ömer Yeniçeri' ye Seyhan ailesi ve Şiran Halk'ı adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. 



Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (4)
kadir 10 yıl önce
birilerinin oyunu alabilmek için yapılan bir oyun bu komik geldi bana çok belli oluyo amacın ne olduğu
osman 10 yıl önce
bırakın rahmetli isa abimizin kemiklerini sızlatmayın yaa bu kötü oyunlarınıza alet etmeyin dirileri bıraktınız şimdi ölüler üzerindemi siyaset yapıyosunuz ayıp yaa
helal 10 yıl önce
ömer beyi bir kez daha tebrik ediyorum .çok ince bir davranış isa bey ilçe için çok önemli bir şahsiyetti.
bahattin uçak 10 yıl önce
kimse kusura bakmasın. oynanan oyun filan yok kimse üzerinden siyasette yapılmıyor.geçen dönem isa seyhan mhp adayı değilmiydi sadece adını yaşatmak adına verilecek. ama anlayacak kapasite yok ki. siz sadece siyasi düşünürsünüz işte cahilsiniz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48