banner333

banner309

Yaylacılara Otobüs Desteği

Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP) girişimleri ve Milletvekili Turan Aydoğan'ın desteğiyle, Şiran İlçesi Yeşilbük Beldesine yaylacılarının ulaşımlarını sağlamak üzere bir otobüs tahsis edildi.

Şiran 25.12.2020, 22:02
Yaylacılara Otobüs Desteği
banner400

Şiran İlçesi Yeşilbük Belediye başkanlığının geçmişe dönük kaldırdığı bazı uygulamalar nedeniyle vatandaş mağdur olmuştu. Geçmiş dönemlerde belediye tarafında tahsis edilen araçlarla hayvanlarıyla ilgilenmek için yaylalara çıkan vatandaşlar, yeni dönemle birlikte kendi imkanlarıyla çıkmak zorunda kalıyordu. Konuyu birçok kez dillendiren Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP) girişimleriyle yaylacılara İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir otobüs tahsil edildi. Yola çıkan otobüs ilk etapta 4 ay boyunca vatandaşların yaylalarına ulaşmasını sağlayacak.

GÜDAP’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada otobüsün ilçeye kazandırılmasında emeğe olan herkese teşekkür edilirken şu ifadelere yer verildi;

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Genel koordinatörlüğüne yapmış olduğumuz girişimler ve hemşerimiz Milletvekilimiz sayın Turan Aydoğan'ın desteğiyle, Gümüşhane Şiran ilçemize bir büyük otobüs kazandırılmış ve otobüs yola çıkmıştır. Otobüs 4 ay boyunca, Şiran Yeşilbük beldesinin yaylacılarını taşıyacak, daha sonraki aylarda Şiran’ın ihtiyaçları karşılanacaktır. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, milletvekilimiz Turan Aydoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Bizlere ve çalışmalarımıza destek veren Mahalli İdareler Genel koordinatör Müdür Osman Cayak,  İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun siyasi danışmanı Baki Aydöner, ile İBB Çevre Koruma Daire Başkanı sayın Prf. Dr.  Ayşen Erdinçler’e teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49