banner333

banner309

Yavuz Altıparmak: Şiran Hakettiği Yere Gelecektir

Türkiye 31 Mart 2019 günü yapılacak yerel seçimlere kilitlendi.

Şiran 22.01.2019, 12:46
Yavuz Altıparmak: Şiran Hakettiği Yere Gelecektir
banner400

Türkiye 31 Mart 2019 günü yapılacak yerel seçimlere kilitlendi.

Şiran Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Yavuz Altıparmak, yeniden aday gösterilmesi karşısında Şiran’lılara teşekkür etti.

Başkan Altıparmak, geçen 5 yılda yaptıklarının gelecek 5 yılda yapacaklarının teminatı olduğunu açıklayarak; “Şiran ekonomisiyle, ticaretiyle, insan kaynaklarıyla, tarımı ile hakettiği yerini mutlaka alacaktır” dedi.

Yavuz Altıparmak, Şenol Yolcu’nun hazırladığı ‘Gümüşhane Çınarları’ özel ekinde görüşlerini açıkladı. Altıparmak, Ekim 2018 tarihinde yayınlanan ve Kuşakkaya Gazetesi ile il geneline dağıtılan ek için verdiği ropörtajda şunları söyledi.

“Öncelikle yıllardır mücadelesini verdiğimiz ve hayalini kurduğumuz doğalgaza kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Şiran’a doğal gaz ulaştırmak için 11 milyon TL değerinde yatırım yaptık. Bu yatırımla kurulan 45 kilometre şebeke altyapısıyla 2 bin 500 konuta eşdeğer aboneye doğal gaz arzı sağlamaya başladık. Kısa zaman içinde 2 bin 225 olan abone sayımızı daha arttırıp her Şiran’lının doğalgaz kullanımını sağlayacağız.

Şiranlılar böylece temiz, güvenli ve ekonomik yakıt doğal gaz ile konforlu yaşama adım atacak.

DÖNÜŞÜM SİSTEMİ SONBAHARDAN ÖNCE OLMALI

Böylece gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmalarla, ilçemiz için doğal gaz kullanımını bu kışa yetiştirmeyi başardık. İlçemiz bundan sonra yüksek kaliteli, ekonomik ve güvenilir yakıt doğal gazı kullanacak. Şiran halkının, doğal gaza dönüşümlerini sonbahardan önce gerçekleştirmelerini ve bu kış doğal gaz konforunu yaşamaya başlamalarını arzu ediyoruz.

Tüm Şiran’lılara hayırlı ve uğurlu olsun.

Ayrıca, doğalgaz çalışmaları esnasında, cadde ve sokaklarda  yapılan kazılardan dolayı, sabır gösteren kıymetli, Şiran halkına teşekkür ediyorum”.

Konut yapımında da gerçekleştirdiği projelerle ilçenin önünü açan Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, TOKİ ile başlayan modern konut yapım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Altıparmak, modern konut yapımına öncülük ettiklerini belirterek şöyle devam etti.

MODERN KONUT YAPIMINA ÖNCÜLÜK ETTİK

“10 yıl öncesine kadar Şiran’da asansörlü konut bulunmazken, kaloriferli konut da pek yoktu. Yaptığımız konutlar hem kaloriferli hem de asansörlüdür.

Şu anda ilçemizde binin üzerinde modern konutlar bulunmaktadır. Buna belediyemiz öncülük etti. Önceki konutlarımız Bayraktepe ve Esentepe konutlarıydı. Yıldız konutlarımızda hayata geçiyor. Konutlardan sağladığımız gelirle kentsel dönüşümde olsun, belediye hizmet alanlarında olsun kayda değer istimlak yaptık. Amacımız yer satmak değil yer almaktı, başarılı olduk.

Projelerimiz bundan sonrada devam edecektir”.

Şenol YOLCU

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11