banner333

banner309

Üstün'den, Kelkit ve Şiran'a Park Müjdesi !

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ve Şiran ilçelerine 5’er dönümlük park yapılacağı müjdesini verdi.

Şiran 01.09.2013, 16:31
Üstün'den, Kelkit ve Şiran'a Park Müjdesi !
banner400

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün;” Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası’nın nüfusu 5000-25000 arası olan ilçelere proje ile yaptıracağı 5 dönümlük park için Kelkit ve Şiran ilçemize olumlu girişimlerimiz oldu. 95% ödeneği İller Bankası tarafından karşılanacak olan parklar belediyelerin göstereceği araziye inşaa edilecek. İnşallah kısa süre içersinde bu projeyi hayata geçiririz.Parklar şimdiden bu 2 ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Görüşlerlerini aldığımız Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak; “ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu projesini ilçemize kazandırmak isteyen Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’e öncelikle teşekkür ederim. Biz  5 dönüm araziyi belirleyip bildireceğiz. 5 Dönüm üzerine düşünülen park, sosyal tesis modelinde olacak. Açık hava düğün salonu, restoran,çay bahçesi , çocuk oyun parkı, yürüyüş alanı gibi özellikler barındıracak. İnşallah yerini belirler, ihalesini bir an önce yapılır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran'da gazetemize yaptığı açıklamada; Kelkit için büyük bir park projemiz vardı. Böyle bir imkanın oluşmasından çok memnun olduk. Büyük Cami Mahallesi, Ertuğrul Gazi Sokakta Kelkit Çayı kenarında yaklaşık 5500 m2 lik bir alanımız var. Projemizde kafeterya, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, fitness alanı gibi çok alanı içeren projemiz hazır. Bu konuda emeği geçtiği için Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün'e, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, İller Bankasına çok teşekkür ederim, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
İsmail Hakkı 11 yıl önce
Gerçek çok garip bir memleketimiz var. Memleketin öncelikli yatırımları içinde park meselesi yer alıyor. Bu işleri yerel yönetimler çözümlüyor. Ama günümüzde her nedense Çevre ve Şehirrcilik Bakanlığına bırakılmış. Artık kaç kişi istihdam edelir bilemiyorum. Projeye bakılırsa düğünlerdeki katılımlarda göz önüne alınırsa 300 kişi olur. Sevindirici bir durum. Yapılmasın mı? Elbette yapılmalı. Ama zamanlamaya ve yapanlar ile yapılmasına vesile olanlara bir bakmalı. Memleketin daha ciddi yatıtımlara ihtiyacı hanımlar beyler.
İkisu yolu ve Köse Hava Meydanı gibi.....
tuncay kesler 11 yıl önce
kösede yok çekiyor kelkit te 65 dönümlük park var...köseli vekilimiz yok...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11