banner333

banner309

Şiran Ülkü Ocakları kurum ziyaretlerinde bulundu

Şiran Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Taştan, Başkan Yardımcısı Erdoğan Kelkitli ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Şiran 20.10.2017, 01:04
Şiran Ülkü Ocakları  kurum ziyaretlerinde bulundu
banner400

Ülkü Ocakları Şiran İlçe Başkanı Murat Taştan, Emniyet Müdürlüğü’ne ve jandarma Komutanlığı’na nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Taştan “Kurumlarda yapılan sohbetlerde sözleşmeli uzman erbaş konuları ve 15 Temmuzdan sonra sivil toplum kuruluşu olarak bu ve bunun gibi durumlarda askerimizin polisimizin her zaman yanında olduğumuzu dile getirdik. Topumuz tüfeğimiz olmasa da iman dolu göğsümüzle ve yüreğimizle her zaman Devletimizin ve Milletimizin yanındayız ”dedi. Başkan yardımcısı Erdoğan Kelkitli ise son zamanlarda artan milliyetçi düşünceyi provoke etmek suretiyle bazı kişilerin sorunlar çıkartmak istediklerini ve bu gibi durumlarda çok dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.

Şiran Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Taştan ziyarette bulundukları kurum amirlerinin göstermiş oldukları ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür etti. Yapılan hoş sohbetler sonrasında ziyaret edilen kurumlara bayrağa sarılı Kuranı Kerim hediye edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49