banner333

banner309

Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı'ya Veda Yemeği

Gümüşhane’nin Şiran ilçesi kaymakamı iken Osmaneli Kaymakamnlığına atanan Kaymakam Edip Çakıcı onuruna veda yemeği düzenlendi.

Şiran 06.08.2013, 14:47
Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı'ya Veda Yemeği
banner400

  Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Bilecik’in Osmaneli ilçesi kaymakamlığına atanan Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı iftar yemeğinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek veda etti.



Veda niteliğindeki iftar yemeğine Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Kara, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kaymakamlık personeli, çeşitli daire amirleri ve kurum personelleri katıldı.


Yemekten sonra konuşan Kaymakam Edip Çakıcı Şiran’da geçirdiği yılları hayatı boyunca unutmayacağını vurgulayarak, “Ekibim ile beraber Şiran için elimizden geleni yaptık, umarım ilçemize bir katkımız olmuştur. Görev sebebiyle belki bazı arkadaşlarımızı zorlamışızdır, herkes hakkını helal etsin.” dedi.


Konuşmasının ardından çalıştığı daire amirleri ve kurum personellerinden helallik isteyen Kaymakam Edip Çakıcı’ya çeşitli hediyeler sunuldu. Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve çalışma arkadaşları Çakıcı’ya yapmış oldukları çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür edip hediye vererek, yeni görev yerinde başarılar diledi.


Çakıcı, iftar yemeğinden sonra herkesle teker teker el sıkışarak tekrar vedalaştı

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11