banner333

banner309

Şiran Devlet Hastanesinden Örnek Çalışma

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi devlet hastanesinde araç yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntılara eski araçların geriye dönüşümü ile çözüm bulundu.

Şiran 23.07.2013, 10:41
Şiran Devlet Hastanesinden Örnek Çalışma
banner400
  Gümüşhane'nin Şiran ilçesi devlet hastanesinde araç yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntılara eski araçların geriye dönüşümü ile çözüm bulundu. ŞiranDevlet Hastanesi İdaresi, hastanede araç yetersizliği nedeniyle ambulans vasfını yitirmiş araçları proje kapsamında tekrar dizayn edip sisteme hizmet aracı olarak kazandırdı. Yapılan bu çalışma ile hastaneye hem 2 hizmet araç kazandırmış, hem de mevcut eski araçları değerlendirerek büyük oranda tasarruf sağlanmış oldu.



Hastane yönetimince yapılan açıklamada "Yaptığımız bu çalışmayı ambulans özelliğini yitirmiş 2 aracımızı sisteme tekrar kazandırmak ve eldeki mevcut araçlardan daha iyi araçlarla hizmet sunmak için başlattık. Kendi öz kaynaklarımızı değerlendirerek hastanemizde bu iş için yüksek bedellerin çıkmasını önlemiş olduk. Bu araçlarla diyaliz hastalarını taşımaya başladıktan sonra hastaların memnuniyetlerinin artması da bizi sevindirdi. Bu çalışmada bizleri destekleyenYeşilbük Beldesinden Hüseyin Yılmaz, Bilgili Köyünden Halit Selvi, SinanlıKöyünden Davut Aydöner'e teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca bayramdan sonra servise çıkacak alan ikinci aracın maliyeti ise İstanbul'da ikamet eden Şiranlı iş adamı Salim Beyaz tarafından karşılanacaktır ona da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.



Çalışma ile hastaneye kazandırılan yeni hizmet aracı ile diyaliz hastalarına daha konforlu hizmet sunulmaya başlanırken, hastane yönetiminin ihtiyacı karşılamak için araç kiralama yoluna değil de ambulans vasfını yitirmiş bu iki aracı VİP dizayn edip hizmete sunmasının bütçeye toplamda 48 bin lira katkı sağladığı ifade edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46