banner333

banner309

Milletvekili Işık, Şiran'da

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr Kemalettin Aydın ,AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Şiran ilçesinde bir dizi temaslarda bulundular.

Şiran 04.10.2011, 20:12
Milletvekili Işık, Şiran'da
banner400

 Sabah Kahvaltısı ile başlayan programa Şiran Kaymakamı Edip Eskici, AK Parti Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara, AK Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı  Abdulbaki Kara, Şiran Belediye başkanı Yavuz Altıparmak, Kelkit Belediye başkanı Muammer Duran, Yeşilbük Belediye başkanı Efendi Şahin, Gümüşhane il genel meclis üyesi İsmail Celepci eşlik ettiler.

 Aslen Şiranlı olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık kahvaltı sonrası Şiran ilçesinde 16 Nisan 2011’de Tarım Bakanı Mehdi Eker tarafından açılışı yapılan Sultan Pestil Köme Fabrikasını ziyaret etti. Fabrika hakkında firma Genel müdürü Abdulbaki Kara’dan bilgi aldı.

 AK Parti İl başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr Kemalettin Aydın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve beraberindeki heyet fabrika ziyareti sonrasında ise Babacan köyüne hareket ettiler. Babacan köyünde köydes yatırımlarını Şiran ilçe Kaymakamı Edip Eskici ve beraberindeki heyetle birlikte inceleyip daha sonra geçtiğimiz günlerde Şiran ilçesinde hayatını kaybeden İsa Erdem Seyhan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

 Şiran Programı sonrasında ise  Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Erzincan İli koordinatör Milletvekili olan Gümüşhane Milletvekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Erzincan ili Bölge koordinatör milletvekili olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık AK Parti Erzincan il Başkanlığında düzenlenen başka bir programa katılmak üzere Erzincan iline hareket ettiler.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46