banner333

banner309

MHP, Şiran'da seçim bürosu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şiran seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. 

Şiran 20.03.2019, 11:00
MHP, Şiran'da seçim bürosu açtı
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şiran seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Şiran İlçe Teşkilatı’nın 31 Mart yerel seçim çalışmalarını yürüteceği seçim bürosu açılışı Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Akın Üstün, Şiran ilçe teşkilat Başkanı Veysel Çubukçu, Şiran Belediye Başkan Adayı Mutlu Özel, İl Genel Meclis Üyesi Adayı M. Kürşad Karabıçak, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Şeker, Şiran Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, ilçe yönetim üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Seçim bürosu açılışı için düzenlenen tören Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. Devamında Şiran İlçe Başkanı Çubukçu, kısa bir hoş geldin konuşması yaparak sözü Şiran İl Genel Meclis Üyesi Adayı M. Kürşad karabıçak’a bıraktı. Karabıçak ,"Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda’da Cuma namazı esnasında alçakça, kahpece, haince arkalarından vurularak şahadet şerbetini içen kardeşlerimize yüce Allah’ımdan rahmet diliyorum. Yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bu katliamı yapan sapıkları onlara destek olanları ve onlarla aynı zihniyete sahip olanları kınıyor, lanetliyorum.

31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Siyaseti bizler insanlara hizmet etmek için araç olarak görüyoruz. Bizim gayemiz budur. Ayrım yapmadan, herkesin devlet imkânlarından eşit olarak yararlanması ilk hedefimiz olacaktır. Sizlerin helal oyları ve yüce Allah’ımın izniyle inşallah üç hilali Şiran tarihinde ilk defa gönlere çekmek için siz değerli halkımızdan vekâlet istiyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Şiran Belediye Başkan Adayı Mutlu Özel ise; “Allah’ın izni, partimizin güveni ve hemşerilerimden aldığım destekle memleketimiz için hayırlı bir yola çıktık. Bildiğiniz üzere 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Şiran Belediye Başkanı adayı olarak gösterildim. Şahsımı, Şiranlılara  hizmet etmeye layık görmeleri sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum.

İnşallah önümüzdeki birkaç ayda daha fazla hasbihal edeceğiz. Şiranlılara yapacağımız hizmetleri etraflıca anlatacağız. Niyetimiz hayırlı, inşallah nihayeti de hayırlı olacaktır. Şiran’ın evladı olarak belediye başkanlığına talip oldum. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Bu şehrin kültürünü aldım. Yokluğu da varlığı da bu memlekette yaşadım. Şimdi, beni var eden bu topraklara, bu toprağın insanlarına gönül borcumu ödemek için bu yola çıktım. Ben Şiran’dan alacaklı değil borçluyum. Borcumu sizlere hizmet ederek ödeyeceğim.  Bana kimliğimi veren, kişiliğimi kazandıran Şiran’a hizmet etmek en büyük vazifemdir.
İnanmayanlarla, heyecan duymayanlarla, gerekli azmi göstermeyenlerle başarıya ulaşılmaz. Plan akılla, hizmet gönülle yapılır. Çok şükür biz ikisine de sahibiz. Açıkça söylüyorum; ben Şiran Belediye Başkanlığına seçilmek için aklımı ve yüreğimi koydum. Yüreğimin ve aklımın onaylamadığı hiçbir işin içinde olmadım. İstikamet sahibi, istikrarlı bir insanım. Yürürken hiçbir zaman doğru bildiğim yoldan ayrılmadım.
Ben zaten yapmam gereken işler için aday olmadım. Ben bir belediyenin görevlerinden fazlasını yapmak için aday oldum. Şehrin temizliğini yapmak, Zabıta hizmeti vermek, Evlere su götürmek,
Ulaşım hizmetlerini yerine getirmek, Çöpleri toplamak bir belediyenin asli görevidir. Şuna inanıyorum, bir şehrin kaldırımlarını altından da yapabilirsiniz. Lakin o kaldırımlar üzerinde yürüyen insanlar mutsuzsa o kaldırımların tenekeden farkı yoktur. Bu sebeple bizim hizmet anlayışımızın odak noktası insan olacaktır. Şiran bana göre zaten dünyanın en güzel şehri, ben içinde yaşayan insanların yüzünde tebessümün hiç eksik olmadığı, mutlu bir şehir hayal ediyorum.
Sadece bir belediye başkanı gibi değil, bir milletvekili, bir bürokrat, bir gönül adamı  gibi çalışacağım.
Şiran için yorulmadan, dinlenmeden koşacağım. Yapacağımız hizmetlerden sonra, Şiranlıların gönlünden taşıp, dilinden dökülecek bir Allah razı olsuna talibim. Makamlar gelip geçicidir en güzel makam gönüllerin makamıdır. Sadece Şiranlılara hizmet etmenin iftiharını yaşamak istiyorum. Hedefimiz Şiran ı her anlamda zirveye taşımak ve bunu mutlaka başaracağız. Şiran’ı sevenlerin buna layık olduğuna inanıyorum.  Niyet hayır, akıbet hayır olsun. Mevla’m neylerse güzel eyler. Memleket için ÖZEL bir seçim olsun, herkes MUTLU olsun. “dedi.

Son olarak da Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Akın Üstün söz aldı. Üstün; “Ülkemizin çok zor bir dönemden geçtiği bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisine ve onun adaylarına sahip çıkmanız bizleri hem duygulandırdı. Hem de gururlandırdı. Şiran’daki coşkuyu sokaktaki desteği esnaftaki muhabbeti görünce biz şunu diyoruz; Şiran ilçe teşkilatı ve adaylar bu işi başarmışlar. Neyi başarmışlar? Gönüllere girmeyi başarmışlar.

Siyasi partilerin ölçüsü oydur. Bunu kabul ediyoruz ama siyasetçinin ölçüsü oy değildir. Siyasetçinin ölçüsü yaşadığı bölgede seçmenin gönlündeki yeridir. Bizde Şiran halkının gönlünde taht kuran çok değerli kardeşimiz, kendisi özel olan ve mutluluk saadeti ile yola çıkan Mutlu kardeşimiz şimdi aday 31 Mart’tan sonrada başkan olarak görmek istiyoruz.

Şu an mevcut belediye başkanı arkadaşımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye başkanları çalışmak için iş başına gelirler. O da kendi imkânları kendi kapasitesi kadar çalışmıştır. Ama biz diyoruz ki biz bu işte daha başarılıyız. Biz Şiran’a daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bunun içinde heyecanlı, dinamik, birikimli ve Şiran sevdalısı sizin içinizden birisi sizin kardeşinizle yola yürümeye karar verdik. İnşallah Şiran halkıda 31 Mart’ta yapacağı tercihle beraber bir dahaki seçimlere kadar Mutlu kardeşimizi belediye başkanı seçip ondan hizmet alacak.

Biz milliyetçi hareket partisinin mensupları olarak, seçmene şunu taahhüt ediyoruz. Diyoruz ki gelin bu seçim de bizim adayımızı başkan yapın, eğer görev süresi boyunca adaletten şaşarsa, size tepeden bakarsa, sizin gönlünüzde yer edinemezse bir dahaki seçimde zaten biz onu aday etmeyeceğiz.

Toplumda çok aşırı destek bulan siyasetçiler, bir anda destek aldığı vatandaşı unutur, kendisinin nerden geldiğini unutur, ya makam odasının kapısında saatlerce birilerini beklettiği marifet ya da vatandaşın elini sıkmak yerine es geçerek tepeden bakmaya devam eder. Ne zamana kadar? Bir dahaki seçim arifesine kadar. Seçim arifesinde de vatandaş onu gördüğünde yüz çevirirse kendi kendine vatandaşa kızar, “Bak nanköre, o kadar hizmet ettim de bana yüz çevirdi.” der. Sen babanın hayrına mı hizmet ettin. Sen onun oyunu alarak hizmet ettin. Siyasetçi bu millete efelenmek için seçilmez. Siyasetçi egolarını tatmin etmek için seçilmez. Siyasetçi yaptığı hizmetlerle gururlanmak nefsine hoş gelecek şeyleri duymak için seçilmez. Siyasetçi hizmetlerini Allah rızası için yapar, siyasetçi bu insanların oyları ile seçilip gönüllerini kazanırsa başarılı olur.  Bizler milliyetçi hareket partisinin mensupları olarak sizlerin gönüllerinize ve oylarınıza talibiz. “diyerek sözlerine son verdi.

Açılış kurdelesi kesilerek katılım sağlayan vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11