banner333

banner309

Konaklı'da, Mustafa Doğan Dönemi

Gümüşhane Şiran Konaklı Koyü Yardımlaşma Derneği 10.Genel Genel Kurul Toplantısını 01 Ağustos 2021 pazar günü, Soğanlık Kartal adresinde bulunan Dernek Kültür Merkezinde yaptı.

Şiran 02.08.2021, 12:28
Konaklı'da, Mustafa Doğan Dönemi
banner400

İstanbul'da faaliyet göstermekte olan Gümüşhane İli Şiran İlçesi Konaklı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. olğan genel toplantısı 01 Ağustos 2021 pazar günü, Kartal Soğanlıkda bulunan Dernek Kültür Merkezinde yapıldı. 


2020 yılında yağılması gereken Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği genel Kurul toplantısı COVİD-19 salgin hastalığı nedeniyle bir kaç kez ertelendi. Kontrollu normalleşme sonrası bir çok etkinliğin ve Sıvıl toplum kuruluşlarının toplantı ve genel kurullarını serbest bırakılması ile birlikte yapılmasına karar verildi.

Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu tarafından, 10. olağan kurul Toplantısını 23 Temmuz 2021 Cuma günü Kartal Soğanlık da Bulunan Dernek Kültür Merkezinde saat:13:00 da yapılması kararlaştırıldı. 23 Temmuz 2021 Cuma günü yapılan toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı, 01 Ağustos 2021 Pazar gününe ertenelendi. Ertelenen Genel kurul toplantısı 01 Ağustos 2021 Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapıldı


Yapılan Genel Kurul Toplantısında , Dernek Başkanı Özal Kararnın açılış Konuşması ile başlatıldı, Genel Kurul Gündemi maddelerine geçildi. Genel Kurul Önerisi ile Uğur Kara Divan başkanlığına, Aydemir Kara ve Bünyami Doğan'ın Divan Katip üyeliğine seçilerek Divan oluşturuldu.


Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Raporu okundu ve Oy birliği ile İbra edildi.


Daha Sonra Yöetim Kurulu ve denetleme kurulu seçimine geçildi. Yönetim Kuruluna talip olan kimsenin çıkmaması nedeniyle. Mustafa Doğan başkanlığında yönetim kurulu oluşturulması kararlaştırlarak, Genel Kurulun Oy birliği ile Mustafa Doğan Başkanlığındaki yönetim kurulu seçilmiş oldu.
 

Bölece Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği 10. Olağan Genel kurul Toplantısında; 7 Yıl aradan sonra tekrar Mustafa Doğan Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Divan Başkanı Uğur Kara'nın  söz vermesi nedeniyle, Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Doğan genel kurula hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaparak: 

'' Değerli dostlar ve Konaklı Köyü Derneğinin Değerli Üyeleri,

Şu anda görmekteyimki Kimse görev almak istememktedir. Derneğimiz yok olmaması ve bu oluşumun dağılmaması için, gönüllü olmasamda bu görevi almak zorunda olduğumuz gözükmektedir. Bu sebeplerden dolayı göreve talip olmak zorunda kaldık.
 

Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz büyük ilgi, alakaya ve bizlere bu görevi laik görmek suretiyle duyduğunuz güven için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İnşallah sizlerin de destekleri ile bizlere olan güveninize laik olmaya çalışacağız. Bu güne kadar Yönetim Kurulunda ve Dernek başkanlığında görev alan arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm üyelerimiz adına ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
 

Önümüzdeki günlerde yapacağımız Yönetim Kurulu toplantılarında belirleyecek olduğumuz yol haritamızı yapılacak ilk toplantıda sizlerle paylaşıyor olacağız.  175 Denek üyemizde bizler için yönetim kuruluna seçilmiş gibi çalışacağına ümidim tamdır. Onun için hep birlikte çalışarak Derneğimizi daha iyi yerlere getireceğiz inşallah bunu da hep birlikte başaracağız. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirir ise derneğimizi daha güzel yerlere getirmememiz için bir sebep kalmayacaktır.
 

Yapılan Genel Kurul Toplantısının Konaklı Köyü ve Dernek üyelerimiz için hayırlara vesele olmasın temeni ediyorum, bu duygu ve düşüncelerle Tekrar tüm dostlarımıza ve Dernek Üyelerimize teşekkür ediyor en yakın zamanda yapacak olduğumuz bir organizasyonda buluşmak üzere hoşça kalın, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' diyerek teşekkür ederek sözlerini bitirdiler.

YÖNETİM KURULU:
1- Mustafa DOĞAN - Hasan Oğlu
2- Alaattin ÖZTÜRK - Muhlis Oğlu
3- Ömer DİREK - Mehmet Oğlu
4- Ünal KARA - Hüsamettin Oğlu
5- Muhammed KARA - Yılmaz Oğlu

Kaynak: www.konaklihaber.net

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44