banner333

banner309

Kaymakam Gürkan Şiran'a Veda Etti

Şiran'da 27 Eylül 2021 tarihinden itibaren kaymakamlık görevini yürüten Yasin Gürkan yabancı dil kursuna katılmak üzere görevinden ayrıldı.. Kaymakam Yasin Gürkan için veda yemeği düzenlendi.

Şiran 09.02.2022, 08:32 09.02.2022, 08:38
Kaymakam Gürkan Şiran'a Veda Etti
banner400

Görev yaptığı 4,5 aylık süre zarfından Şiranlıların gönlünde taht kuran ve yaptığı çalışmalarıyla ilçe halkı tarafından takdir edilen Kaymakam Gürkan, İçişleri Bakanlığı'nın yurtdışındaki yabancı dil kursuna katılmak üzere görevinden ayrıldı.

Şiran Belediyesi tarafından Belediye Sosyal Tesisinde düzenlenen veda yemeğine protokol üyeleri ve toplumun her kesiminden katılım sağlanırken Belediye Başkanı Mutlu Özel, ilçeye kazandırdığı hizmetler için Kaymakam Gürkan’a teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Yapılan konuşmalar ve çeşitli hediye takdiminin ardından program sona ererken Kaymakam Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Şiranlılara veda etti.

“Aslanlar yurdu Şiranımıza veda” başlığıyla mesajını paylaşan Gürkan, şunları söyledi: “Kıymetli Şiranlı hemşerilerim, Yaklaşık 4,5 aydır vazife yaptığımız havası temiz, tabiatı temiz, insanı temiz Şiranımıza İçişleri Bakanlığının yabancı dil kursuna katılmak için veda etmiş bulunuyorum. Bu topraklardan ayrılsam da Şeyh Şiranîlerin, Firdevs Hatunların torunları siz kıymetli Şiranlılarla gönül bağım devam edecektir. Bu vesileyle Şehit ailelerimize, Gazilerimize, Sayın Valimiz Kamuran Taşbilek'e, Belediye Reislerimiz Mutlu ÖZEL, Sezai DOĞAN'a, Hakimlerimiz Burcu KEPEZ, Gökmen DOĞAN'a, Savcımız Abdüssamed YILDIZ'a, Meclis Üyelerimiz Kadir YILDIZ, Kürşad KARABIÇAK'a, siyasî parti ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, her biri birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarım jandarma komutanımız, emniyet müdürümüz ve kurumlarımızın değerli amirleri başta olmak üzere bütün kamu personeline şükranlarımı sunarım. Şiran'da bir nebze de olsa Mehmet Akif ERSOY'un sesi olabildiysem kendimi bahtiyar sayarım. Şirin Şiranımızı sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum.”

İlçeden bugün ayrılan Kaymakam Gürkan’ın ardından İçişleri Bakanlığı Şiran Kaymakamlığı’na Zahid Bahadır Semiz’i görevlendirdi. Yeni Kaymakam Semiz’in kısa sürede görevine başlayacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11