banner333

banner309

Harçlıklarıyla Sevimli Dostlarına Yardımcı Oldular

4 Nisan Sokak Hayvanları Günü olması dolayısıyla Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı öğrencileri, Kelkit Belediyesi tarafından kurulan hayvan barınağını ziyaret ettiler.

Şiran 06.04.2022, 08:40 06.04.2022, 08:41
Harçlıklarıyla Sevimli Dostlarına Yardımcı Oldular
banner400

Sahipsiz sokak hayvanlarının bulunduğu barınağı Öğr. Gör. Betül Bahar ile beraber ziyaret eden öğrencilerimiz, hayvan barınağını ilgiyle gezerken kendilerine eşlik eden barınak yetkilileri tarafından hayvanların bakımı ve tedavileri süreçleri hakkında bilgiler aldılar. Okul harçlıklarından biriktirerek aldıkları mamalar ile sahipsiz sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler, yanlarında getirdikleri hayvan mamalarını barınak yetkililerine teslim ederek oldukça keyifli vakit geçirdiler. Öğrencilerimiz hayvan barınağı ziyaretinin ardından Kelkit Belediyesi ve Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu da ziyaret ettiler.

Barınaktaki hayvanları ziyaret eden öğrencilerimizi kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Biz, inancımız gereği yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Bu bazen bir kedi bazen de bir köpek olur. Onlar yalnızca başını okşadığınızda size şartsız sevgisini gösterirler. Barınakta bulunan hayvan dostlarına destek olmak ve bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarını karşılamak adına öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu duyarlı davranış bizleri de sevindirdi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, özellikle de öğrencilerimize yardımcı olan Şiran Belediye Başkanı Sayın Mutlu Özel’e, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas’a, Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Tok’a, İtfaiye Amiri Sayın Yunus Topuz’a, barınak yetkililerine ve Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu personelimize teşekkür ediyorum. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nü de bu vesileyle de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37