banner333

banner309

Çimen'de, Şiran-İkisu Yoluna, “Kanayan Yara“ Dedi

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a Gümüşhane ziyaretinde sunduğu dosyada yapımı yıllardır tamamlanmayan İkisu-Şiran yolu için; “Kanayan Yara” dedi.

Şiran 19.10.2013, 15:14 19.10.2013, 15:20
Çimen'de, Şiran-İkisu Yoluna, “Kanayan Yara“ Dedi
banner400

İlimizi ziyaret eden her bakana ilimizin öncelikli sorun ve taleplerini içeren dosya sunan Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen,  ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a da ilimizin öncelikli taleplerini içeren dosya sundu. Çimen , Bakan Yıldırım’a yıllardır tamamlanmayan Şiran ile Gümüşhane arasını yaklaşık 50 km kısaltacak İkisu-Şiran yolunun tünelli yapılmasını isteyerek;” Şehrimiz için kanayan bir yaraya dönüşen, yıllardır tamamlanamayan ve ilçemizi şehrimize yakınlaştıracak olan İkisu-Şiran yolunun tamamlanması ve ayrıca bu yolun Tersun Dağı kısmına tünel yapının sağlanmasını istiyoruz” dedi.

 

Şiran-İkisu yolunun  bitirilmesi için bu sene Şiran festivalinde açılan “Şiran-İkisu yolu Yılan hikayesi” adlı pankarta Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın Paçavra benzetmesi yapmıştı.

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen’in Ulaştırma Bakanı’na sunduğu dosyada İkisu-Şiran yoluna” Kanayan Yara” demesi yolun,tünelin yapım hızını ve etkisini ilerleyen günlerde göreceğiz.

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (8)
Sadi yazici 11 yıl önce
Tesekkurler ercan cimene
İnsallah bakan bey olumlu cevap verir
Şiranlı 11 yıl önce
şiranlıların hislerine tercüman olan ak parti gümüşhane il başkanı ercan çimen e teşekkür ederiz. siyasetçi farkı birisi talebe paçavra der, işte duyarlı siyasetçi vatandaşın talebini bakana sunar. teşekkürler ercan başkan
mehmet 11 yıl önce
şiran lım yapmacık yüzlerle bir yerlere varılmaz . gerçek olmak lazım . yol bitirilemiyorsa ,şu anda kimin sorumluluğun da . bizleri kimler temsil ediyor .ilimizin kaderi dir.
İLHAN CAN 11 yıl önce
12 yildir i̇kti̇dar olan si̇z deği̇lmi̇si̇ni̇z ??? 12 yildir akliniza gelmedi̇de şi̇mdi̇mi̇ geldi̇ si̇z karşinizdaki̇ i̇nsanlari ahmakmi zannedi̇yorsunuz ben şu an dona kaldim bu nasil bi̇r si̇yaset !!! kaç tane yüzünüz var si̇zi̇n veki̇li̇ni̇z çapulcu di̇yor si̇z kanayan yara di̇yorsunuz si̇z kendi̇ aranizda hi̇ç i̇şti̇şare yapmiyormusunuz şi̇mdi̇ bi̇z hangi̇ni̇zi̇ ci̇ddi̇ye alalim
yalçın gül 10 yıl önce
sayın çimen biz şiranlılarla eğleniyor sanırım vekilimiz kemalettin aydın bizlere çapulcu açığımız pankarta paçavra derken neden tepki göstermedi şiran halk bankasını ilçe başkanın dükkanına kiraya verilirken neden sesiz kaldı seçim yaklaşınca bu şekilde konuşmak kolay tepkiler zamanında gösterilmeli idi
ömer gün 10 yıl önce
koşun,koşun.................yağması var.
İsmail Hakkı 10 yıl önce
sanırım benim yorumlarıma sansür var....... editör notu: üstat öyle bir uygulama yok. sizin yorumlarınız silinmiyor kazara silindi ise bunun için özür dileriz.
MEVLÜT ÇOLAK 10 yıl önce
sayin başkanimiz ilginizden dolayi teşekkür ederim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38