banner333

banner309

Balıkhisar Köyü Derneği'nden Siyasete Sitem

Gümüşhane Şiran Balıkhisar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Yılmaz 7 Haziran tarihinde yapılan Genel Seçimlerin sonucunu öğrenmek için siyasi Parti Başkanının Köy Muhtarına telefonda etik olmayan bir yaklaşım sergilediğini söyleyerek bir açıklama yaptı.

Şiran 23.06.2015, 18:55 23.06.2015, 18:58
Balıkhisar Köyü Derneği'nden Siyasete Sitem
banner400
 SİYASETİN KÖTÜ YÜZÜ

 Dernek Başkanı Kemal YILMAZ:

 

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen Genel Seçimler sonucu öğrenmek amacıyla Köy Muhtarımıza Seçim sonuçlarını öğrenmek isteyen bir Siyasi Parti Başkanının partisine oy çıkmaması üzerine telefonda Köy Muhtarımıza hoş olmayan kelimelerin sarf etmesini şiddetle kınamaktayız. İstanbulda köy mensubu ve diğer köy dernekleriyle yapmış olduğumuz iştişarede aynı şekilde böyle bir davranışın kabul edilmesi mumkün değil.

Sayın Başkan köyümüz bir önceki İl genel Seçimlerinde partinize 12 oy çıktığı zaman köye gelip bir teşekür nezaketinde bulundunuz mu?  Her yıl köye gelmekteyiz. Söz verilipte yapılmayan yatırımlar var. Daha doğrusu köyümüze bir çivi çakılmadığı görduk.

Köyümüzün Kelkit ilçesi sınırlarında söğütlü Beldesine 2.5 km mesafededir. Kelkit İlçesine bağlanma konusunda yapılan Refarandurumda evet çıkmıştır. Siyasi gücünüzü kullanarak Kelkit ve Şiranda seçilmiş üyeleri etkilemek ve gerçeği yansıtmayan raporlar düzenleyerek köyün talebi olan Kelkite bağlanma isteğini önünü kapattınız. Köy kanalizasyonunu yapmak amacıyla bir kamyon kanalizasyon borularınız köye yığıp tekrar köyden almanızı anlamış değiliz. Köyümüzde yaşayan vatandaşlarımız hizmetinizden memnun olmadığı için tercihini bu yönde kullanmıştır.  Vatandaşlarımız hur iradesine tepki göstermek kabul edilir bir durum değildir.

Balıkhisar köyü olarak hizmetimizi kendi imkânlarımız dâhilinde yapmaktayız. Köy Taziye Evi ,Cem Evi, Morg ve Mezarlık Etrafınıza Duvar örülme işini hep kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Sonuç itibarıyla sayın başkan partinize oy verilmeme nedenleri 10 madde sayılabilir. Fakat oy vermemiz için yaptığınız hizmet karşılı bir sebep sayamazsınız. Bilmediğiniz bır durum vardır. Köyümüz hiçbir siyasi parti peşinde koşup hizmet talep etmez. Hizmet getiren bir partiyi de unutmaz.

           

 

Kemal YILMAZ

Balıkhisar Köyü Yard. Day. Der. Başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54