banner333

banner309

Altıparmak: Şiran Kentsel Dönüşümümüzle Değişecek

AK Parti Şiran Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Yavuz ALTIPARMAK Şiran’ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için kolları sıvadı. Altıparmak Şiran’da kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi hak ettiği yere getirmeyi planlıyor.

Şiran 27.03.2014, 16:27 27.03.2014, 16:28
Altıparmak: Şiran Kentsel Dönüşümümüzle Değişecek
banner400

 

Başkan ALTIPARMAK Şiran’da değişim projeleri ile Şiran’ı hak ettiği yere getirmek için çalışıyor. AK Parti Şiran Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Yavuz ALTIPARMAK
kentsel dönüşüm projeleri ile Şiran’a farklı bir hava katacak. ALTIPARMAK ;
“Şiran için gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Bütün eksikleri analiz ettik. Şimdi ise projelerle geliyoruz. Biz laf değil proje üretiyoruz. Şiran’ın problemlerini kökten çözecek olan projelerle halkımızın kapısına geliyoruz. Şiran’ımız için büyük bir kentsel dönüşüm başlatacağız.
Tabi bunlar halkımızın çıkarları doğrultusunda olacak. Şehirde kötü resimleri yok edip bir sanat eseri yapacağız. Şehrimizin daha güzel bir görünüm kazanması ve kalkınmanın hızlanması için projeler ürettik. Şiran artık modern bir şehir
olacak. Toplu konutta çığır açacağız. Şiran büyüyecek Şiran kazanacak ‘’
dedi.

ALTIPARMAK’IN kentsel dönüşüm projesi;

Bayraktepe eteklerinde öğretmen evinden  başlayıpşiran şehir mezarlığı mevkisine kadar olan sinanağa mahallemizde Gümüşhane evleri mimarisini yaşatarak şehrimize bir vizyon katacağız.

 O bölgenin kalkınması ve şehre farklı bir hava katması için bu proje
gereklidir. Bu bölge de 159 adet parsel vardır 58.000 bin metrekareyi bulan bir arazi vardır. Bu arazi mülk sahipleriyle de görüşülüp kentsel dönüşüm projesi olacaktır. Tamamen yerel müteahhitlerle çalışılıp Şiran esnafına da destek olunacaktır. Bu proje çok önemlidir.
Kentsel dönüşüm ve modern bir şehir oluşturmak için şarttır. Yaşam standardı yüksek bir alan sosyal tesisleriyle Şiran’ın incisi olacaktır. Bu proje bir başlangıç olup diğer bölgelerde de uygulanacaktır.

 Hak sahipleri ile görüşülüp öncelik onların kazancı olacaktır. Kimse mağdur olmadan modern büyük evlere
sahip olacaktır. Şiran gelişmeye ve yeni bir değişim rüzgârının içerisine
girecektir.

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51