banner333

banner309

Ak Parti Şiran İlçe Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Ak Parti Şiran İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı..

Şiran 28.12.2017, 16:30
Ak Parti Şiran İlçe Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu
banner400

Şiren Belediye Kültür Salonunda düzenlenen kongreye, Şiran Belediye Başkanı Yavuz ALTIPARMAK, Özkürtün Belde Belediye Başkanı Aynur Zorlu KAYA, AK Parti İlçe Başkanı Erhan GÜNGÖR, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Münire ŞEYHOĞLU ve ilçeden gelen çok sayıda AK Parti üyesi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Protokol konuşmalarından sonra İl Kadın Kolları Başkanı Münire ŞEYHOĞLU yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız seçim çalışmalarında “kapı kapı gezeceğiz” sözüyle bu işi teşkilatlar içerisinde en layıkıyla yapan kadın kolları olarak Önümüzde 2019 ve 2023 hedefleri var. Bu dava aynı zamanda hak davasıdır bu nedenle Allah’a dayanıp, güvenip azmedip çok çalışacağız. Burada teşkilatlarımıza büyük görev düşmektedir. İlçe Kongrelerimizi büyük bir hızla tamamlıyoruz. Geçtiğimiz Hafta Kürtün Kongresini gerçekleştirdik. Bugün Şiran Kongremizi yaptıktan sonra Önümüzdeki hafta Köse, Torul ve Kelkit Kongremizle ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Bu kutlu yürüyüşe daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Kongrelerimiz AK Parti ailesine hayırlı olsun. Görevini bugüne kadar başarı ile yerine getiren Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nurten NAZLI hanımefendiyi ve omuz omuza çalıştığımız tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Görevi Nurten hanımdan devir alacak olan Sema AKIN hanımefendiye ve yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kongremize katılım sağlayan Özkürtün belde belediye başkanımız sayın Aynur Zorlu KAYA hanımefendiye ve protokol üyelerine teşekkür ediyorum. Kongremizin, demokrasi şölenimizin ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok, hizmetlere devam " dedi.

Yapılan seçim sonunda Sema AKIN Ak Parti Şiran İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu. Seçim sonrasında Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sema AKIN bir teşekkür konuşması yaptı. Şiran Kadın Kolları Başkanı Sema AKIN tarafından yaptığı hizmetler anısına Eski Kadın Kolları Başkanı Nurten NAZLİ`ya Plaket hediye edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09