banner333

banner309

Hedeflerimizden Asla Vazgeçmedik

Tvf 1. Lig B gurubunda mücadele eden temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor kulübü yöneticileri haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi.

Ünsal Group Şiran Akademi 04.11.2020, 22:51
Hedeflerimizden Asla Vazgeçmedik
banner400

Tvf 1. Lig B gurubunda mücadele eden temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi Spor kulübü yöneticileri haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi.

Toplantıda önce ki haftaların maçları ve oyuncu portföyü değerlendirildi bildirilirken, Akademi Spor Kulüp Başkanı Ersin Şahin toplantı ve kulüp hakkında değerlendirmelerde bulundu; “ Zorlu bir lig serüveni var önümüzde, bu süreçte elbette galibiyetler kadar mağlubiyetler de olacaktır. Takımımıza inancımız, güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Oyuncularımızın her birisi kendi mevkiinde üst düzey profesyonellerdir. Pandemi dolayısıyla sezon başında ki kamp programımızı biraz geç başlattık. Burada ki önceliğimiz sporcu sağlığıydı. Sporcularımızın uyum sürecini ve antrenman temposuna alışmaları biraz zaman almıştır. Her geçen gün sporcularımız lige daha çok konsantre oluyor ve gelişimlerini tamamlıyor. Kulübümüz pandemi nedeniyle gerekli maddi desteği bulamamıştır. Sayın Orhan ÜNSAL beye bize verdiği destekten ötürü minnettarız. Tüm halkımızdan gerekli desteği bulacağımıza inanıyorduk ama olmadı maalesef. Bu bizleri üzüyor bu kulüp tüm GÜMÜŞHANE’nin kulübü, biz salonda GÜMÜŞHANE olarak mücadele veriyoruz. Eleştiriler oluyor duyuyoruz da ama eleştiriden önce kulübümüzün yanında olalım ve desteğimizi esirgemeyelim. Sezon başında koyduğumuz hedeflerimiz play off mücadelesi vermek ve bu ligde kalıcı hale gelmek olarak belirledik ve hedeflerimizden en ufak bir sapma olmamıştır. Bu takım ligde kalacaktır ve başarılı olacaktır.” dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48