banner333

banner309

25.08.2015, 18:21

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !

 ŞEHİTLER ÖLMEZ   VATAN  BÖLÜNMEZ !

Şehidimizin cenazesinde dikkatimizi çeken önemli olgular vardı. Şehit yakınları ve gönüllü cenazeye katılanlar o sıcakta ,o kalabalıkta Kahrolsun pkk, Kahrolsun işbirlikçiler, Kahrolsun pkk ya taviz verenler ,Vatan sana canım feda,Ne Mutlu Türk'üm diyene ! Şehitler ölmez vatan bölünmez ! Ve diğer sloganları haykırırken , Salavat-ı Şerifeleri getirirken,kenarda köşede oturan ,kahvelerde oturup kağıt oynayıp ,keyf çatan onca insanın neye hizmet ettiğini anlamakta zorlandık. Ancak diğer bazı insanların cenazeye gelenlere su ikram etmelerini , yardımcı olmalarını takdir ettik. Bunca ana kuzusu , bu duyarsız insanların çay içip, keyf çatmaları ve halkı sömürmeleri için mi şehit oluyor? Müftü efendinin sık sık sloganları kesmek için yaptığı lüzumsuz ve haddi aşan davranış biçimini hep birlikte izledik. Yani ey millet siz susun , tepedeki ne derse o babından !!!

Sıra bu adamların sevdiklerine de gelecek. Ver oyunu '' birisine '' gerisini merak etme sen ,diyen zihniyet yüzünden bugün ülke bu hale gelmiştir.Ülkenin Güneydoğusu gitmiş ve hayat burada felç olmuştur. Ancak 13 yıldır iktidardalar,hala başta onlar,beceriksizliklerinin suçunu Bahçeliye atmanın peşindeler... MHP 'nin 80 vekili var,elinde hiç bir şey yok, iktidar değil, her an baskı altında ,halen MHP ile yatıp kalkan bu Milliyetçi Hareketin düşmanlarına ne demeli !!! Bu ülke bitmiş gibi, bu 13 yılda ne Cumhuriyet kaldı,ne düzen, ne de sistem ! ''Herşey padişahım çok yaşa'' cümlesinin içinde gizli. İnsanlar çıkarcı olmuşlar, SANKİ BAŞKA ÜLKELERİ VARMIŞ GİBİ DUYARSIZLAR ,bir kısmı da ot gibi kurumuşlar.

Onlar malı götürüyor, kırmızı plakalarla hava atıp,ülkeyi soygun alanına çevirirlerken , vatan hainlerinin dahi yaktıkları elektrik ücretini bizden kanunda uydurup alanlar ,ülkenin kurtuluşuna sıra gelince nerede bu Ülkücüler demekten de geri durmuyorlar. İşte Derince'deki şehidimiz de vatan ,millet sevdalısı bir kınalı kuzu idi, ama bu adamların hiçte umurunda değil ,görüntü budur!!! Mısırlı Esma için bizlerinde yüreği yanmıştır, O'nu Mehmetlerden ayırmayız,çünkü o da Müslümandır,bir insandır. Ama birilerine Türk dedin mi hemen kafasını kaşımaya başlıyor. Mısırlı Esma'nın tırnağı kadar değeri yok,Mehmetlerin. Ülkenin kurtuluşu iyice eminiz ki, yine ayaklar altına alınan ,horlanan Türk İslam davasını güdenlere düşmektedir... Ve bu hareketin savunucularına yazık oluyor. Bunca sürü gibi çıkarcılar malı götürürken ,bunca emekler ,bunca vatan evladının şehadeti boşa gidiyor . Adamlar hortum gibi halkı sömürüyor.Bundan sonrası da meçhul gibi...

Durum öyle vahim ki, Milliyetçiyim diyenlerin çoğu dahi kendinden geçmiş, içlerindeki Müslüman Türk ateşi sanki sönmüş ,nemelazımcı olmuşlar .
Bedel ödemeyenler Türk İslam Ülküsünün ne olduğunu bilemezler.SLOGANLA dava adamı olunmaz, davanın felsefesi mutlaka yaşanmalıdır.. . Türk İslam Ülküsü : HEDEFİ,GAYESİ, İLKELERİ doğrultusunda bedel ödemiş ve ödemeye yemin etmiş ,konuştuklarını ,inandıklarını yaşayan yüreklerle hayat bulur...
Bazı Türk düşmanlarının Dava bitti sözleri ,bu davaya inananlara çelme atmak ,onları yıldırmak ,küstürmek ve emperyalizme hizmet etmek içindir. Milletler var oldukça Türk İslam Ülküsü ,Türk Milliyetçiliği devam edecektir. Birilerinin küçücük çıkarları uğruna , Türk Ülküsünden vaz geçecek halimiz yoktur.

Teşkilatsız olan yığınların ,teşkilatlı çok az gruplar tarafından rahatlıkla altedilebilir düsturu bugün tam da hüküm sürüyor. Çözülmüş olan bu milleti ,örgütlü bir pkk çoğu zaman altedebiliyor ve istediklerini de alabiliyorlar. Hele de baştakiler Atatürk ve Türk kelimesine düşmansa bu daha da kolay oluyor.
Ve Türk Milleti ,Allah'ın Kılıcı Türk'ü Korumazsa, Allah Türk'ü Niçin Korusun? Şehitlerimizi görmezden gelenlere , şehitlerimize duyarlı davranmayanlara ,onları normal statüde öldü sayanlara bizlerde inatla diyoruz ki: Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez !
Saygılarımla...
C NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11