banner333

banner309

30.05.2011, 11:46

SEÇMEN SORUMLULUĞU

  Seçimlere iki haftadan daha az bir zaman kaldı.12 haziran günü yüce milletimiz 4 yıl boyunca ülkemizi yönetecek olan idareyi belirlerken Gümüşhane halkı da T.B.M.M. de ilimizi ve hemşerilerimizi temsilen vekalet vereceği isimleri belirleyecek.
  Birbirinden kıymetli aday adayları arasından parti genel merkezlerince belirlenen isimler listelerde yerlerini aldılar,şimdi halkımızın teveccühünü ve oylarını almak için ter döküyorlar.

 Bundan sonra belirleyici olacak olan halkımızın tercihleridir. Kimi gönülden bağlı olduğu partiye oyunu verirken, kimisi de adaylardan yakın olduğu ismi tercih ederek basacak mührü. 

 Temennimiz; halkımızın dört yılda bir önüne gelen bu seçebilme imkanını kullanırken, olayın sadece basit bir oy verme işleminden ibaret olmadığını aynı zamanda seçmen olarak da sorumluluk aldığını bilmesidir. Nasıl ki akşam eve giderken manavdan karpuzu seçip aldıktan sonra evde kesilen karpuz iyi çıkınca tadından yenmiyorsa ve bunun  payesi de  vay.. bravo .. helal olsun diyerek karpuza yada manava değil sadece karpuzu seçene ise , karpuz kabak çıkınca da günahı biraz manava ama en çok da seçene yüklenir.
 Zamanın her şeyden daha kıymetli olduğu bilgi çağında  Gümüşhane ve Gümüşhaneli için kaybedilecek değil dört yıl , bir tek gün bile olmamalıdır .
 Kıymetli hemşerilerimin seçimini yaparken Gümüşhane’mize yakışan sorumluluk bilinci ile hareket ederek ; seçeceği vekillerin ilimizin sorunlarına, ihtiyaç ve önceliklerine vakıf olan daha da önemlisi bu sorunları çözüme kavuşturabilecek potansiyeli olan, ilimize yakışan hassasiyetlere haiz, Gümüşhane’nin milletvekili olmanın şerefi ve onuruyla hizmet edebileceğine inandığı, Gümüşhane için varını yoğunu ortaya koyabilecek olanları tercih edeceğini umut ediyorum.

Saygılarımla.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:12
Güneş 04:58
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:39
Yatsı 21:17