banner333

banner309

09.10.2013, 23:02

Sarıyer'de Korku Filmi !

9 yıllık aranın ardından 2.ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz haftasonu Giresunspor karşısında alan Gümüşhanespor,ilk 5 maçını beraberlikle kapatan Sarıyer 

deplasmanında zor bir maça çıktı. Ligde son oynadığı deplasman maçı olan Kartal maçına kıyasla;daha istekli, arzulu ve rakibi ısıran bir görüntü çizen temsilcimiz Gümüşhanespor,maçın ilk yarısında dengeli bir oyun ortaya koydu.Hücumdaki etkisizliğimiz gözlerden kaçmıyordu.Savunma hattımızın kusursuza yakın oynamasına nazaran,aynı performansı orta sahamızda göremedik.İleride ise Yılmazcan'ın kıvraklığına bel bağlasakta İzzet'in iştahlı oluşu yüreklere sus serpiyordu.

Maçın 2.yarısında orta alan mücadelesi şeklinde geçen müsabakada,Sarıyer hücum ederken savunmada kalıp geçit vermiyorduk.Murat Hacıoğlu'nun etkili futboluna karşın stoperlerimiz canla başla mücadele ediyordu.Şimdiye kadar futbolcu seçimleri noktasında hiç yazmadım ama Kamber Aslan'daki ısrarın nedenini ise anlayabilmiş değilim.Belkide orta alandaki etkinliği artırmaya  yönelik bir değişiklik olarak yorumlanabilir ama etkisiz futbolu ile eksi puan almaya devam ediyor Kamber Aslan.

Maçın son 20 dakikalık bölümünde yorulan Yılmazcan'ın yerine Tekin Adar oyuna girdikten sonra ileri uçta pozisyonlar yakalamaya başladık.Golcümüz İzzet daha  etkili pozisyonlar bulmaya çalıştı ve 88.dakikada attığı golle Yusuf Ziya Öniş stadındaki Gümüşhane'lilere bayram yaşattı. Ama deplasmandaki psikolojik tarvmadan etkilenen takımımız golden 2 dakika sonra  maçın uzatma bölümlerinde kalesinde gol gördü ve sevincimiz kısa sürdü. Attığı beraberlik golünün ardından morallenen Sarıyer maçın son 3 dakikasında 2 tane net pozisyondan yararlanamazken,bizler statta adeta buz kesildik.Sonuçta eldeki bulgurdan olma durumuda vardı.

Hakemin bitiş düdüğü ile beraber son dakikada yenen golün üzüntüsü ile Sarıyer deplasmanında alınan 1 puanın sevinci birbirine karıştı. Vefakar Gümüşhanespor taraftarı ve Gadalar maç bitimi futbolcuları tribüne çağırıken, Metin İlhan devreye girerek,futbolcuları soyunma odasına yönlendirmesi,Olimpiyat Stadı'ındaki vukuatına bir yenisini daha ekliyor ve taraftarı görmezden gelmeye devam ediyordu.

 


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20