banner333

banner309

Lazer Liposuction ile mükemmel görünebilirsiniz

Şişmanlık ve kimi durumlarda sadece bölgesel yağlanma; vücudun olumsuz bir görsel kazanmasına neden olur. Bu estetik problem bir çoğumuz için ciddi bir görsel sorundur. Bu sorunun üstesinden gelmek için özellikle belli yaş aralığından sonra spor ve diyet işe yaramayabilir.

Sağlık 12.11.2019, 22:35 12.11.2019, 23:12
Lazer Liposuction ile mükemmel görünebilirsiniz
banner400

Şişmanlık ve kimi durumlarda sadece bölgesel yağlanma; vücudun olumsuz bir görsel kazanmasına neden olur. Bu estetik problem bir çoğumuz için ciddi bir görsel sorundur. Bu sorunun üstesinden gelmek için özellikle belli yaş aralığından sonra spor ve diyet işe yaramayabilir. Zira bazı bölgeler yağların yakılması için yeterli kasın bulunmadığı bölgelerdir ve bu bölgeler için ileri seviye uygulamalar gerekir. Lazer Liposuction; tam da bu noktada efektif cerrahi bir uygulamadır. Bu uygulamanın en önemli özelliği; kilo aldığınızda genişleyen derinin, yağlar alındıktan sonra belli miktarda toparlanmasının sağlanıyor olmasıdır. Geleneksel lipo uygulamalarında deri sarkma operasyonları gerekli olurken, bu uygulamada bu gereksinim daha azdır. Zira lazer derinin bir miktar gerilmesini de sağlar.


Sarkma ve bölgesel yağlanmalara karşı Lazer Lipo


Lipo olarak kısaltması yapılan liposuction; yağların emilmesi veya çekilmesi olarak çevrilebilir. Bu uygulamanın eski uygulama biçimleri kesi yöntemleri nedeniyle daha fazla komplikasyon ihtiva ederken, Lazer Liposuction; daha az yan etki içerir. Ayrıca yağların alınması esnasında vücudun belli oranda gerilmesini de sağlayan bu uygulama; büyük ölçüde sarkma karşıtı sonuçları da ortaya koyar. Bu özelliği ile günümüzde daha yaygın tercihe edilen bir uygulama olarak tanımlanır.
Elbette Lazer Lipo, uzman ekipler tarafından yapılmalıdır. Uzman hekimler tarafından yapılan operasyon mutlaka klinik ortamda yapılmalıdır. Hastane ortamında 12-24 saat gözlem gerektiren uygulama, ancak bu koşullar altında başarılı sonuçların elde edilebildiği bir operasyondur.


İlginizi çekebilir: Vaser liposuction fiyatları nasıl belirlenir ?


Herkes Lazer Liposuction yaptırabilir mi?
Elbette herkes Lazer Liposuction yaptırabilir demek teoride mümkündür. Zira kimi bireyler için bu uygulama uygun olmayabileceği gibi bazı durumlarda hastanın bu uygulama için farklı nedenlerle uygun olmaması söz konusu olabilir. Örneğin, yağ tabakasının miktarı uygulama uygunluğunu etkileyen bir faktördür. Bu uygulamayı alabilmeniz için ne kadar bir tabakaya sahip olmanız gerektiği hususunda hekiminiz değerlendirme yapabilir. Ayrıca çocuklara liposuction yapılmaz. Tıbbi uygulamaları kimlerin alıp, kimlerin alamayacağı kararını hekimlerin vermesi gerektiğini unutmayınız. Medikal uygulamaların evrensel tıp yönergeleri ve sağlık bakanlığı hükümlerine uygun biçimde gerçekleştirilmesi hayati öneme sahiptir.

İlginizi çekebilir: LAZER LİPOLİZ İLE YAĞ ALDIRMA NASIL YAPILIYOR?


Lazer Liposuction ile iyi görünün
Lazer Liposuction ile yakılması zor inatçı yağ tabakalarından kurtulabilirsiniz. Uzman hekiminizin uygun görmesi ile hayatınızın birkaç gününe mal olacak bu uygulamayı hemen alabilir, görünümünüzü iyileştirebilirsiniz. Yalnız bu uygulamanın kilo verme alternatifi olmadığının altı çizilmelidir. Kilo vermek için diyat ve spor öncelikli alternatiflerdir ki, zaten hekiminize başvuru yaptığınızda bu noktada bilgilendirilirsiniz. Eğer öncelikli olarak diyet gereksiniminiz var ise hekim tarafından bu tarafa yönlendirilirsiniz. Uygun kilo verme koşulları sağlandığında liposuction yaptırarak, sarkmalar ve birikmiş yağları yok edebilirsiniz. Sağlığınızı kazanırken iyi görünüm elde etmenizi sağlayan uygulamadan hemen faydalanmak için şimdi hekiminize başvurun. Sizin için gerekli prosedür hekim tarafından hazırlanacak ve sunulacaktır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46