Jonix Hava Temizleme Cihazları ile Kapalı Alanlarda Kendinizi ve Sevdiklerinizi Koruyun

Sağlık 06.04.2022, 17:05 11.04.2022, 17:24
Jonix Hava Temizleme Cihazları ile Kapalı Alanlarda Kendinizi ve Sevdiklerinizi Koruyun

Hava temizleme cihazları, özellikle son dönemlerde kapalı alanlarda kullanılması zorunlu cihazlar olarak dikkat çeker. Yoğun sirkülasyon nedeniyle kapalı ortamlarda biriken küf, mantar, virüs gibi partiküller; insan sağlığını olumsuz etkiler. Bu nedenle sık sık kapalı alanların temizlenmesi oldukça önemlidir. Ayrıca ortamda bulunan kötü kokular da hava temizleme cihazlarının kullanılmasını zaruri hale getirmektedir.

Jonix hava temizleme cihazları, NTP teknolojisiyle üretilmiştir ve etkili bir filtreleme sistemine sahiptir. Günümüzde en etkili filtreleme sistemi olarak kabul edilen HEPA filtre, 0.3 mikrondan küçük partiküller üzerinde etkide bulunmaz. Fakat NTP teknolojisi 0.3 mikrondan daha küçük partikülleri ortamdan uzaklaştırır ve ortamın havasının temizlenmesini sağlar. Kapalı alanlarda Jonix hava temizleme cihazlarını kullanabilir, daha ferah alanların oluşmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Hava ve Yüzey Temizleme Özelliği ile Yenilikçi Hava Temizleme Cihazları

Jonix hava temizleme cihazları, yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Eğitim kurumları, işyeri ve konutlar, alışveriş merkezleri, üretim alanları, atık merkezleri, konaklama, güzellik salonları gibi alanlarda kullanılabilen hava temizleme cihazları, genel olarak şu özellikleri bünyesinde barındırmaktadır:

  • Bakteri, küf, virüs, organik bileşik gibi partiküller ortamdan giderilir.
  • Ortamda bulunan kötü kokular kısa sürede giderilir.
  • Aşırı nem etkileri ve alerjiler üzerinde etkilidir.
  • 3 mikrondan daha küçük partikülleri yüzey ve havadan temizler.
  • Çalışmaya başlamasından itibaren 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde faaliyette bulunur.

Her bir özelliği ile dikkat çeken ve kullanım kolaylığı sağlayan Jonix hava temizleme cihazları hem havanın hem de yüzeylerin temizlenmesine katkıda bulunur.

Mükemmellik Sertifikalı ve Çevre Sağlık Sertifikalı Hava Temizleme Cihazları Sizlerle

Özellikle son dönemlerde koronavirüs etkilerinden korunma noktasında hava temizleme cihazları oldukça önemlidir. Toplu taşıma araçları başta olmak üzere kapalı alanların tamamında Jonix hava temizleme cihazlarını kullanabilirsiniz. Üniversite laboratuvarlarınca test edilip onaylanan Jonix Up İn gibi farklı ürün çeşitliliği olan cihazlar, onaylı belge ve sertifikalara sahiptir.

Mükemmellik Sertifikası ve Çevre Sağlık Sertifikasına sahip olan cihazlar, gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sizler de kapalı alanlarda Jonix hava temizleme cihazlarını kullanarak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. Bakteri, küf, virüs vb. partiküllerde etkili çözüm; Jonic hava temizleme cihazları!

2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48