banner333

banner309

Hemşirelik Bölümünden Vali Tanrısever’e Anlamlı Ziyaret

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı dolayısıyla Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık 05.10.2023, 15:26
Hemşirelik Bölümünden Vali Tanrısever’e Anlamlı Ziyaret
banner400

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Hemşirelik Bölümü adına Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seher Çakmak, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevda Uzun ve Arş. Gör. Burak Elik, yeni atanmış olan Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever'e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler. Ayrıca, Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seher Çakmak, Vali Tanrısever'e pembe fiyonk takdim etti.

Vali Sayın Alper Tanrısever, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü heyetine teşekkür etti.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise ziyaret hakkında şunları söyledi: "Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla düzenlenen '1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından her yıl etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu yıl da Hemşirelik Bölümümüz, Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever'e ziyaret düzenleyerek bu anlamlı günün önemine dikkat çekmiştir. Hemşirelik Bölümümüzü bu anlamlı günde farkındalık yaratmaları için kutluyor, Vali Sayın Alper Tanrısever'e de misafirperverliği için teşekkür ediyorum."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57