banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi ile İmperial Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

Gümüşhane Üniversitesi ve Özel İmperial Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

Sağlık 01.03.2022, 08:51
Gümüşhane Üniversitesi ile İmperial Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı
banner400

Gümüşhane Üniversitesi ile Özel İmperial Hastanesi arasında personelimiz tarafından yapılacak sağlık işlemleriyle ilgili olarak indirim sağlanması yönünde bir protokol imzalandı.

Gümüşhane Üniversitesi personelinin eş, anne, baba ve çocuklarının da söz konusu indirimden yararlanabileceği protokol kapsamında; küçük – büyük cerrahi işlemler, ameliyat hizmetleri ve medikal yatış tedavileri için %10, ayaktan muayene, tanı ve tedavi hizmetleri için hastanenin almakta olduğu farklarda %20 indirimli devlet katkı payı uygulanacaktır.

1 yıl sürecek indirimler için Özel İmperial Hastanesi Kurumsal İletişim biriminden Yağmur Narcı ve Gül Söğüt, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek protokol hakkında bilgi verdiler.

Özel İmperial Hastanesi yetkililerinin gerçekleştirdikleri nazik ziyaret ve imzalanan protokol için teşekkürlerini ileten Rektörümüz, “Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelimizin sağlığı bizim önceliğimizdir. Tabi sağlığımızı korumanın yanı sıra en iyi ve en uygun sağlık hizmetine ulaşmak da büyük önem arz ediyor. Özel İmperial Hastanesi bugüne kadar nitelikli hizmetleriyle hastalarının şifa bulmasını sağladı. Bu konudaki başarılarını yakından takip ediyoruz. Üniversitemizin de bu imkânlardan en uygun şekilde yararlanması açısından adı geçen hastanemizle söz konusu protokolü imzaladık. İmzaladığımız protokol ile birlikte personelimiz 1 yıl boyunca hastane hizmetlerini indirimli olarak kullanabilecek. Protokolün tüm personelimize hayırlı, uğurlu olmasını diler, katkı ve desteklerinden dolayı Özel İmperial Hastanesi’ne de teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39