banner333

banner309

11.07.2014, 00:30

NİÇİN EKMELETTİN BEY ?

NİÇİN  EKMELETTİN   BEY ?
Ben doğduğumda elhamdülillah müslümandım, ama aynı zamanda da Türk olarak doğdum. Türk olmasaydım da müslüman olabilirdim. Ama sonradan Türk olamazdım. Fakat son zamanlarda İslam adına çıkıp Allahuekber diyerek insanların başını kesen, katleden, yakan, uçurumlardan atan sapıklar da kendilerine müslüman diyor ve bizleri de beğenmiyorlar. Öldürdükleri insanlar Kelime-i Şahadet getiriyorlar ama nafile, yine de acı sondan kurtulamıyorlar. Biz Müslümanlar neden sömürgeyiz, neden batının pazarıyız diye sorsak, aslında doğrusunu yapmış oluruz. Şu mübarek Ramazan ayında . Diyor eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu.Doğruları tam tesbit etmiş sayın Halaçoğlu.

Önceki Diyanet işleri başkanlarından Ali Bardakoğlu da''Dindarlık değil,göstermelik ibadet arttı. İktidarda kalmak için birileri dindarlık oyunu oynuyor.İbadet Allah ile kul arasındadır.Gidişat hiç iyi değil.Toplum bu şekilde bölünüyor. Hükümet baştan beri yanlış politika izleyerek dini siyasete alet etmektedir.''diyor.

Bilim ve ilim adamlarımızın çoğu Türkiye'de son yıllarda işlerin iyi gitmediğini açıkça görüyor ve açıklıyorlar. Hiçbir hükümet pkk ve Işid gibi terör örgütleriyle bukadar ayan beyan,gizli açık ilişki kurmamıştır. Şimdi Cumhurbaşkanlığına çok az bir zaman var .Pkk ile pazarlık yapan birilerini Cumhurbaşkanı seçmek Türkiyeyi uçuruma sürükleyeceği aşikardır.Bakınız yanlış politikalar sonucu çevremizde gidip geleceğimiz tek bir ülke kalmamıştır. Sadece Kuzey Iraktaki Peşmerge ile ilişkiler vardır.İran dahi Türkiye ye veryansın ediyor. Mısır da,Suriye de ,Irakta elçiliklerimiz dahi yoktur. Musul da alıkonulan elçilik görevlilerimiz görün bakın:- Seçime yakın bırakılırlar,işin içinde anlaşmalı bir durum olduğu gözükmektedir. Bu sırada birileri de kahraman olarak lanse edileceklerdir.

Bu cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için çok önemlidir :

Bölücü terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP’nin adayını değerlendirmek, konuşmak, tartmak gibi bir gaflete düşmekten ise ,Allah bütün Türk milletini ve İslam alemini korusun ,demek en doğrusu olacaktır. Türk askerini şehit eden terörist, Türk ordusunun Başkomutanlık makamına adaylık koyuyor! Ya Rabbi ne günlere kaldık, neler görüyoruz!

Erdoğan'ı yıllardan beri hepimiz tanıdık. Tv lerde izledik.Ses , görüntü kayıtları  ve  kutularla dolu para trafiklerine  şahitiz. Pkk ve Öcalanla  aracı  ilişkilerle  ,Kürdistanla kurulan bağlarla, komşu ülkelerle irtibatımızın kesilmesiyle,  ülkeyi 11 yıl paralel dediği yapıya teslim etmesi ve sonra dirsek temaslarını koparmasıyla...Eş dostların korunmasıyla.Bakanlarını  İranlı Zarrapla altın  ve kol saati tiplemelerinde gördük,şahit olduk...Bizler  bu ülkede  yayın yapan Tv ve basından izlediklerimizi  yalanlayacak  durumda değiliz...Ne görmüşsek  o ...Hangi örgütlerle ilişkiler kurulduğu da açıkça ortada iken vb... Erdoğan'ı da bir kenarda tutup değerlendirmeye gerek duymuyoruz.

Ekmelettin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı olması demek:
Ekmeleddin Bey seçilirse ;Cumhurbaşkanı olacak,Türkiye Üniter kalacak, Tayyip Bey seçilirse görünen o ki Kürdistan eyaleti kurulacak.

Ekmeleddin Bey seçilirse, Tayyip Bey ilk defa seçim kaybedecek, karizması çizilecek.                                                                                                     

Ekmelettin Bey, hükümetin diktasını sınırlayacak bir Cumhurbaşkanı olabilecek.
Ekmelettin Bey seçilirse ,Tayyip Bey artık hiç kimseye '' Sen kim oluyorsun, kimsin ya sen ? '' diyemeyecek.

Ekmeleddin Bey kültürel İslamcıdır. Samimi müslümandır.''Türk olmaktan şeref duyarım diyor.''Atatürk'ü  inkar  eden Türk Tarihini inkar  ediyor demektir'' diyor.                      

Tayyip Bey siyasal İslamcıdır.                                                                  

Saadet partililer  hangisini tercih edecek,bunu da merak ediyoruz ,göreceğiz.

Ekmeleddin Bey İslam bilimini ve kültürünü desteklemektedir, Tayyip Bey'in ise  ilimle ,bilimle bir ilişkisi var mı?
Ekmeleddin Bey ;yazı yazmakta, bilimle uğraşmaktadır, diğerlerinin ise hepimiz biliyoruz nelerle uğraştıklarını.

Ekmeleddin Bey seçilirse, Türkiye'nin kavgacı değil,uzlaşmacı bir Cumhurbaşkanı olacağı kesindir.

Diğerleri kazanırsa Türkiye ayrışmaya devam edecektir,kavga ve kaos daha da büyüyecektir.Açıkça  söylemek  gerekirse bu seçim  çok önemlidir...Allah bu ülkeyi korusun.Amin...
Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11