banner333

banner309

27.12.2016, 22:11

Ne İstiyorlar Bizden

NE İSTİYORLAR BİZDEN

Son günlerde yaygın basında manşetlerden düşmeyen “Türkiye’nin odağında olduğu 21.yüzyılın küresel savaşının içinden geçiyoruz şeklindeki değerlendirmelere bizde aynen katılıyoruz. 15.Temmuzdaki bu savaş Türkiye’yi iç savaşa sürükleme ve küçültme darbesiydi. Bunun nedeni Cumhurbaşkanı, Erdoğan’ın öncülüğündeki Türkiye’nin yükselişi ve küresel güçleri rahatsız eden yeni siyasetiydi.

Gündemdeki haçlı zihniyeti ile yapılan saldırılar hiç kuşkusuz Türk-Rus ilişkilerini amaçlıyor. Hedef: Ortadoğu’daki barış. Yani yeni bir düzeni bozmak. Küresel güçlerin başını çeken ABD bu yeni yapılanmanın yani Türkiye-Rusya-İran üçlüsünün dışında kalmasını hazmedebilecek mi? Etmeyecektir, ama nasıl bir yaptırım içine girecektir o nu zaman gösterecektir. ABD’nin olumsuzlukları yeni değil. Taa 90’lı yıllarda PKK ya havadan hayati malzeme ve silah atmıştı da inanmamıştık. Keza askerimizin başına çuval geçirme olayını da bir şeylere bağlamıştık. Şimdi açık ve net olarak görünüyor ki ABD Türkiye’nin sanal sahte dostu konumunda bir devlet. Terör konusunda AB ile birleşerek yalnız bıraktığı Türkiye’yi daha da yalnızlaştıramadı. Bu durum karşısında Türkiye, ”Yüzleri dost Özleri düşmanlarla işim olmaz. Ben kendimi koruyacağım” diyerek restini çekti ve Rusya’nın uzattığı sıcak eli sıkmasını bildi. İşte Bu el sıkma aşamasında küresel güç yine sahne aldı Türk dostu Büyük Elçi Karlov ‘a düzenlenen suikastı gerçekleştirdi. Çünkü Türkiye -Rusya ilişkilerinde son derece yaklaşımcı bir tavır sergilemişti.

Son günlerdeki canlı bomba olayları ve saldırılar, DAEŞ, PKK, FETÖ/PDY başta olmak üzere diğer terör örgütleri tarafından şehir ağırlıklı olarak, 20 Temmuz Suruç saldırısından beri devam ettirilmektedir. ,

Bizden ne istiyorlar sorusuna gelince:

Yaptığımız araştırmaya göre, saldırıların ve terörün arkasındaki Küresel güçler:

1-İktidarın PKK ile yeniden masaya oturmamızı

2-Feto operasyonlarını durdurmamızı

3-Kıbrısta Türkiye’nin taviz vermesinin yolunu açmamızı,

4-Rusya, Çin ve İran ile olan ilişkilerimizi durdurmamızı

5-Sığınmacılar için Avrupa’nın isteklerini kabul etmemizi,

6-Karadenizde NATO daimi gücüne izin vermemizi,

7-Türkiye’nin Musul operasyonuna karışmamasını,

8-Türkiye’nin ”ŞANGHAY ALTILISI ” adlı “Asya Birliği” ne girmemesini,

9- Yerel para birimiyle ticaret yapılmasının engellenmesini,

10-“ Fırat Kalkanı” harekatının durdurulmasını

İstemekte ve bu yöntemle Türkiye’ye diz çöktürmeyi düşlemektedirler.

Batılı güçlerin bu ahlaksız oyununa gelmeyeceğiz. Ve yüce Allah’ımızdan .”Biz düşmanları yeneriz. Sen bizi iki yüzlü dostlarımızdan yani: ALVARLI Efe Hazretlerinin dediği gibi: “Şol yüzleri dost Özleri düşmandan usandım” ve öz Vatanında yabancılaşan sözde “aydın kalemşörlerden koru” dileğinde bulunarak umutla geleceğe yelken açalım..

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59