banner333

banner309

13.06.2016, 19:04

MÜSEBBİPLER !

 MÜSEBBİPLER  !
Tepedekiler, başbakanımız ,Doğu ve Güney Doğudaki Hdp belediyelerine aktarılan 400 trilyon para Pkk ya gitti ,diyorlar . Peki nereye harcayacaklardı ,belediye hizmetlerine mi sandınız ! Bu nasıl bir öngörü ve handikaptır. Bizi yönetenlerin ufku bu kadar mı dar ? Aklı azcık olan bir insan bu paraların pkk ya gideceğini elbette kestirebilir.

Evet pkk TC Devletinin belediyelere hizmet yapılsın diye gönderdiği paraları , maalesef pkk silah ve bomba ve diğer savaş malzemelerine yatırmıştır. Sonrada çözüm süreci denilen ihanet sürecinin saflığını kullanarak ,ülkemizin bir bölümünde ve hatta tamamında istediği gibi yıkımlar yapmış ve binlerce insanın ölmesine de sebep olmuştur.
Devletimizi yönetenleri belli ki herkes kandırıyor ki bu belediyelerde kandırdı. Bizler pkk nın ne yapacağını bir vatandaş olarak anlayabiliyoruz,kestirebiliyoruz da bu ülkeyi idare edenler nasıl anlayamazlar ! Bu hususta acizane bizler defalarca yazı yazdık , bu paraların nereye harcandığı kontrol ediliyor mu diye? Onca büyük gazeteler,yorumcular,muhalefet defalarca bu hususta uyarılar yaptılar,anlayan ,dinleyen yok . Şimdi kalkmışlar belediyelere gönderilen paralar pkk tarafından kullanıldı diye,söz ediliyor ! Bu nasıl bir aymazlık ve nasıl bir ihanettir...
Yüzlerce vatan evladının öldürülmesine , akan bunca kana , bunca ocaklara düşen ateşlere , bu paraları Hdp belediyelerine verip te nere harcandığına bakmayanlar ortak olmuş olmuyorlar mı? Başbakan bu paralar pkk ya gitti diyor demesine de ,peki bu belediye başkanlarını neden görevden alıp,içeri tıkmıyorlar? Bu konuşmayı dinledikten beri takip etmekteyiz,hala bu belediye başkanları görevlerindeler . Sokakta geçerken birine yan bak ve gözünün üstünde kaşın var de ,mahkemelik ol kolay kolay kurtulamıyorsun. Bunca ihanetler yapılıyor,her şey ortada iken bu ihanet şebekeleri hala neden korunuyor! Yapılan sadece dünyadan habersiz veya çıkarları için herşeye evet diyen,boyun eğen,düşünmeyen %50 yi kafalamak ...
Tek kelime ile ihanet her tarafı sarmış vaziyette. Yazıklar olsun... Başka bir handikap ise bu hükümeti defalarca kurtaranlara şaşmamak da artık elde değil !
Bulunur elbet kurtaracak bu ülkenin kötü giden kaderini ! Her gün anaları ağlatanlar ,her gün onca delikanlının ölmesinin ( çözüm süreci saflığı ile) müsebbipi olanlar ,elbet bir gün hesap verirler,verdirtilirler, mutlaka vereceklerdir ...Allah-u Ekber .
Saygılarımla...
Cevat NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37