banner333

banner309

Şahmeran Nasıl Takılır?

Şahmeran Nasıl Takılır?

Moda 22.06.2022, 10:03
Şahmeran Nasıl Takılır?
banner400

Şahmeranı dilediğiniz elinizde kullanabilmeniz mümkündür. Bu durumda özel bir kural söz konusu değildir. Ancak hangi elinizi daha az kullandığınızı düşünüyorsanız o elinize takmanız daha doğru olabilir. Böylelikle gün içerisinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Şahmeran mücevherinizi takabilmek için ilk olarak parmağınıza geçirmek için tasarlanan kısmı elinizin üzerinden orta parmağınıza geçirmelisiniz. Eğer parmaklarınıza geçirirseniz elinizin üzerinde dengeli bir duruş söz konusu olmaz. Daha sonra künye kısmını bileğinize takabilir ve kapatarak stilinizi tamamlayabilirsiniz. Klipsi kapatma konusunda doğru ürünleri seçtiğiniz takdirde herhangi bir zorluk yaşamazsınız.

Kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar olan şahmeranlar günlük kombinlerde olduğu kadar özel gün ve gecelerdeki kombinlerde de kendisine büyük bir yer bulur. Sevdiklerinize özel anlarda zarif bir sürpriz yapmak isterseniz birbirinden şık şahmeranlara göz atabilirsiniz. Işıltısı ile dikkat çeken ve kadınların tarzlarını tamamlayabilmelerini sağlayan şahmeranları ister düz renkli gömleklerle kombinleyebilir isterseniz sportif bir görünüm için farklı bir bluz veya t-shirt modelini deneyebilirsiniz.

Altın Şahmeran Modelleri

Zarif elbiseler bu noktada şahmeran kullanmak isteyenlerin favorileri arasında yer alır. Şifon veya ipek kumaş gibi materyaller şahmeranları tamamlayabilecek en ideal seçenekler arasında yer alır. Ancak kombin konusunda tamamen kendi zevkinize göre hareket edebilmeniz mümkündür. Şahmeran çeşitleri arasında son derece göz alıcı modeller bulabilirsiniz.

Zarif ve göz kamaştırıcı bir görünüm elde etmek isterseniz küçük taşlı veya boncuklu olan şahmeranları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda çiçek motifli gibi farklı alternatif seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Parmak ve el üzerine takılarak kullanılan şahmeranlar gizemli görünümleriyle dikkat çeker. Mitolojinin gizemli kahramanından adını alan bu takılar geçmişten günümüze kadar tasarımlarında gelişim göstermiştir.

Şık ve aynı zamanda özel bir stil yaratabileceğiniz şahmeranlar için dilerseniz Altınbaş’ta yer alan tasarımları da inceleyebilirsiniz. Altın şahmeran modelleri ile diğer mücevherlerde olduğu gibi adından sık sık söz ettiren Altınbaş, günün her anında kullanabileceğiniz çeşitli modelleri sizlere sunar. Her biri geniş kullanım alanına sahip altın şahmeran çeşitlerini inceleyerek stilinize yön verebilecek özel tasarımları satın alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38