banner333

banner309

Pırlanta Yüzük

Moda 30.04.2020, 19:32
Pırlanta Yüzük
banner400

Kadınlara alınabilecek farklı özelliklerde ve değerlerde hediyeler vardır. Her kadının hayalini kurduğu hediyeler arasında pırlanta taşlı takılar bulunmaktadır. Nadir bulunması ve yüksek değerleriyle oldukça önemli bir yere sahip olan pırlanta taşlar, en çok yüzük modellerinde kullanılmaktadır. Evlenme teklifi veya nişan gibi organizasyonlarda kullanılabilecek birçok pırlanta yüzük modeli bulunmaktadır. Farklı kesim ve tasarımlarda yüzlerce model müşterilere sunulmuştur.

Herkesin beğeneceği farklı özelliklerde alternatif olarak üretilen yüzük modelleri dikkat çekmektedir. Zarif kesim ve ince detaylarla şık görünen yüzük modelleri öne çıkmaktadır. Farklı seçenekler ile müşterilerin beğenisine sunulan pırlanta modellerin fiyatları farklılık göstermektedir. Karat değerine göre fiyatları değişen yüzüklerde özel tasarımlar kullanılmıştır. Her kadının zevkine ve isteğine göre üretilmiş ürünler bulunmaktadır.

Kaliteli ve Şık Yüzükler

Pırlanta modellerinde dikkat çeken özelliklerde biri karattır. Ağırlık ölçüsü olan karat, pırlanta gibi değerli taşların değerinin belirlenmesinde kullanılmaktadır. Farklı karat değerlerindeki şık tasarımlı yüzükler, müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Pırlanta yüzük modelleri, özel renk ve kesim seçenekleri ile zarafete ve şıklığa önem veren müşteriler için özel olarak sunulmaktadır. https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sayfasında yüzük modellerini inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48