banner333

banner309

Peeling Yapmanın Önemi

Moda 24.05.2021, 17:01
Peeling Yapmanın Önemi
banner400

Peeling, cildinize derinlemesine bakım yapmanıza olanak sağlar. Özellikle yüz bakımına her bireyin önem vermesi, akne ve siyah noktaları cildinden uzaklaştırması gerekir. Tam da bu noktada peeling önemini gösteriyor. Peeling ciltteki hasarlı hücreleri uzaklaştırarak deriyi arındırır ve daha pürüzsüz bir hale gelmesine yardımcı olur. Özellikle satın alacağınız iyi bir cilt bakım maskesi antioksidan etkisi yaratarak cildinizin bebek gibi pürüzsüz ve yumuşacık olmasını sağlar.

Yüz bakımı olarak bilinen peeling , kil maskeleri veya kömür maskeleri ile yapılır. Pek çok farklı çeşitte maske bulunur ve kişi cilt yapısına göre herhangi birini tercih ederek peeling işlemini yapabilir.

Peeling Nasıl Yapılır?

Satın alacağınız etkili bir maskeyi yüzünüze uygulayarak ilk adımı gerçekleştirebilirsiniz. Maskeden veya jelden bir miktar alıp yüzünüze sürmelisiniz. Ardından tüm yüz bölgesine hafif masaj yaparak maskeyi yaymalısınız. Yaklaşık 5-10 dakika beklettikten sonra duru su ile yıkayarak günlük peeling işlemini tamamlayabilirsiniz.

Her gün bir kez veya haftada 2-3 kez peeling işlemini uygulamanız cildinizin daima taze ve canlı durmasını sağlayacaktır.

Peeling Ürünlerinden Hangisi Daha Etkili

Pek çok markada ve çeşitte peeling ürünü vardır. Hangisi en iyisi cevabını vermek pek doğru olmayacaktır ancak kişi kendi cilt tipine göre buna karar verebilir. Jel de olsa maske şeklinde de olsa kaliteden şaşmamak gerekir. siz de kaliteli yüz bakım ürünlerine ulaşmak istiyorsanız https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11