banner333

banner309

Mayo Tasarımları

Moda 24.05.2021, 17:06
Mayo Tasarımları
banner400

Mayolar yazların vazgeçilmez parçalarıdır. Denizde güneşlenirken keyifli bir yaz zamanında mayolar bayanların en sevdikleri parçalarındandır. Suya dayanıklılıkları, güneşte hemen kurumaları ile gün boyu ferahlık sağlarlar. Suya dayanıklı yapıları ve tek üst şeklinde tasarlanırlar. Tek parça rahatlığı ile deniz ve plaj giyiminde en başta gelir. Farklı renk tonlardan ve desenlerden oluşur. Bazı mayo modelleri kimonolar ile kombinlenebilir.

Bazı modellerde bedeninizi saran mayolar bulunur. Özellikle ince dokusu ile her plaja ve deniz uygundurlar. Bazı modellerinde fırfırlar, büzgüler, püsküller gibi detayları bulunur. Mayo bedeni vücuda uygun olarak seçilmelidir. Denizde ve plajda vücuda büyük ya da küçük gelen mayolar estetik açıdan kötü bir görünüm yaratır. Buna istinaden göğüs ve kalça bedenine göre bir bütün halinde seçim yapmak gerekir.


Mayo Çeşitleri Nelerdir?


Genellikle mayo ölçüsünde bayanlar elbise ölçülerini baz almalıdır. Bayanlar için en uygun modeller toparlayıcı ve sıkı kumaşlardan üretilen mayolardır. En trend mayo modelleri, asimetrik kesimler bulunur.


Farklı renkler ile bağcık detayları da bu sene moda modellerdendir. Mayolar genellikle esnek bir görünüme sahiptir. Vücutta günlük kıyafetler gibi rahatsızlık yaratmazlar. Esneyen mayolar, suyla temas ettiğinde kaliteli seçilmemişse rahatsızlık yaratır. Mayo tercih ederken özellikle bayanlar bedenlerine uygun mayo seçmelidir. Mayo her ne kadar esnek görünse de genişleme özelliğine sahip değildir. Mayo modelleri genellikle tek parça olsa da artık iki parça olarak farklı renkleri ile bayanlar tarafından tercih ediliyor. Sizler de https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri sitesinden mayo modellerini inceleyebiliriniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46