banner333

banner309

Kolye

Erkeklerden çok kadınların tercih ettiği bir aksesuar olan kolye, değişik ve çeşit çeşit tasarımlarla hanımların kombinlerini süslemeye devam ediyor.

Moda 02.07.2020, 10:16
Kolye
banner400

Erkeklerden çok kadınların tercih ettiği bir aksesuar olan kolye, değişik ve çeşit çeşit tasarımlarla hanımların kombinlerini süslemeye devam ediyor. Bazı kolyeler hatıra kolyesi oluyor onları boynumuza asıp kalbimizin üstünde taşıyarak bize hatırlattıklarıyla mutu oluyoruz. Ama şıklığımızı artırmak için kullandığımız kolye neredeyse giysi kadar önemli aksesuar haline geliyor. Çünkü bu kolyeler giysilerin üstlerine çıkarılıp kullanılıyor. Adeta giysinin deseniymiş giysi ile bütünleşmesi gerekiyor.

Sade giysiyle de değil aynı zamanda sizin boynunuzla da uyum sağlamalı. Mesela kısa boyunlu biri kalın bir kolye taktığı zaman boynunu komple kapattığı için sanki boynu yokmuş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu da bütün kombinin şıklığının kaybolmasına sebep olabiliyor. Yani kolye seçerken ne kadar şık durduğuna değil, bizim fiziksel özelliklerimize ne kadar uyum sağladığına da bakmamız gerekiyor.

Zorlu Bir Aksesuar
Bir yüzük ya da bir bileklik gibi olmayan kolye, seçim yaparken oldukça zorlayan bir aksesuar olarak ön plana çıkıyor. Nasıl kombinleyeceğiniz, cesur davranıp davranmayacağınız tamamen sizin seçiminize kalıyor. Ama neyse ki kolye diye internette aratınca ürün yelpazesinin çok geniş olduğunu hatta isterseniz kendinize özel bir kolye bile tasarlatabileceğinizi görebilirsiniz. https://www.lizaypirlanta.com/altin-trend-kolye sitesinde de oldukça fazla model mevcut. Dilerseniz aramaya buradan başlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46