banner333

banner309

Jöle Kullanımı Nasıldır?

Tarzı seven ve kendini farklı göstermek isteyen insanların günlük hayatlarındaki vazgeçemedikleri bir üründür. Jöle ile değişik saç modelleri yapabilir, tarz ve şık olabilirsiniz.

Moda 30.09.2020, 16:53
Jöle Kullanımı Nasıldır?
banner400

Tarzı seven ve kendini farklı göstermek isteyen insanların günlük hayatlarındaki vazgeçemedikleri bir üründür. Jöle ile değişik saç modelleri yapabilir, tarz ve şık olabilirsiniz. Saç jölesi ince telli saçlara çok güzel şekil, ahenk verir ve saçlarınızın kabarık olmasını sağlamaktadır. Jöle saçlara nemli iken uygulanmalı saç tellerini komple ince tabaka halinde uygulanmalıdır. Jöleyi az miktarda saçlarınıza uyguladığınızda saçın doğallığı bozulmaz ve çok sertleşmez. Jöle çok sürüldüğünde saça yapışkanlık verir ve bu size çirkin görüntü sağlamakta, bundan dolayı sporcular ve çok terleyen insanlar bu ürünü kullanmamalıdır.

Saç Tipine Göre Jöle Seçimi

Sac jölesi alırken saç tipine göre alınmalı, saçınız kuru mu, yağlı mı? İhtiyacınıza göre seçmelisiniz. Yağlı saçlarınız var ise mat jöle tercih edilmeli, kuru saclara sahipseniz parlaklık veren jöleleri tercih edebilirsiniz. Her saç tipine uygun, kaliteli ve her bütçeye göre jöle bulabilirsiniz. Saçlarınıza jöle sürerek doğal, bakımlı, göz alıcı, dikkat çekici ve farklı olabilirsiniz. Farkınızı gösterin aynı zamanda ışıl ışıl olup göz kamaştırın. https://www.nebioglukuafor.com/jole adresinden alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11