banner333

banner309

11.12.2016, 13:33

MİLLİ HAREKET NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR ?

 MİLLİ HAREKET NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR ?
Bu camiada teveccüh gören insanların ilk ipini çeken yine bu camianın mensupları oluyor maalesef. Camia içinde sürekli tartışılan 'neden iktidar olamıyoruz'un cevabı tamamiyle bu ve benzeri hadiselerin içinde gizlidir.
*
Yıllardan beri MHP , tıpkı CHP gibi ne olacak bu Beşiktaş'ın hali konumundadır. Yıllardır dışa dönük hiç bir propaganda ve elle tutulur bir çalışma olmayan Milli Hareket içinde , sürekli iç atraksiyonlar,çekişmeler,'' ben ben'' dürtüleriyle düşebildiği kadar aşağıya doğru düşüşler yaşanmaya devam edilmektedir...
*
Gençliğin yetiştirilmesi için 12 Eylül 1980 den buyana pek nadir bazı il ve ilçeler hariç ,hiç bir eğitim ,seminer,konferanslarla Türk İslam Ülküsü anlatılmamış,adam yetiştirme görevi kendi haline ve şahısların insiyatifine bırakılmıştır. Bu yüzdendir ki, gençliğin yüzde yetmiş civarı ,bu camianın içindeki dava adamlarının çeyreği donanımında olmayan çıkar çevrelerinin eline bırakılmıştır. Ve bu camianın hala hızlı bir toparlanmaya gitmemesi büyük kayıptır.
*
Ülkemizde bir çok şahsın Tv si varken ,okumuş,eğitimli insan sayısı oldukça yeterli olan koskoca bir camianın ,her ailenin evine misafir edilecek bir Tv si bile oluşturulamamıştır. Davanın anlatımı,sadece twitter ve sadece çok az kişinin izlediği Bengü Türk tv nin ve çok az , cüzi satışı olan Ortadoğu Gazetesi ve merkez tarafından da horlanan Yeni Çağ gazeteleri ile ve dar kalıplaşmış anlatımlı beyanatlarla geçiştirilmiştir,ve hala bu algı devam ettirilmektedir.
*
Türk Dünyası ,Türk İslam Ülküsü, Turan Ülküsü,Kızıl Elma,Türk Milliyetçiliği ,Kuva-i Milliye Hareketleri ,Yunus,Mevlana ,Hacı Bektaş-ı Veli ve diğer kültür adamlarının ,Atatürk dehası kültürlerinin menbaı,Türk Dünyası ve Türk Milliyetçiliğinin Aksiyoner hali ''9 Işık Doktrini'' gibi Kültür hazinelerine sahip olan Ülkücü Hareket ,bu deryayı halka anlatacağına ,bağnaz, bencil ,yalın, Ülküdaşlık hukukundan çok uzak ,birbirini eleştirerek ,''Bizanstan bize geçmiş olan aile içi dedikoduları ile zaman kaybetmektedir.
*
Hastalıklar belli olmasına rağmen ,neşter vurulmamakta , ''bir olma iri olma diri olma ''maalesef hep başka baharlara bırakılmaktadır. Aydın,ülke meselelerini bilen ,teşkilat idaresini bilen kadrolar sürekli kenarda kalarak ,kenarda tutularak ,ülke yönetimi bugün akp ile tek kişinin hakimiyetine bırakılmış, ülkemiz kuşatılmış,soyulmuş,Ülkücülerin enerjisi lüzumsuzca harcanmıştır,hala şiddetle harcanmaktadır...
*
Yapılacak ilk iş ,hareketin tüm evlatları,birbirlerini hainlikle suçlamadan (Devlet Bey,Meral Hanım, Sinan Ogan,Koray Bey ve diğerleri Ülkücüdür,bu hususta bu şahsiyetlere kötü söz söyleyenleri yadırgarız,mesele beceri meselesidir) liyakatli,bilgili, meseleleri bilen dava adamlarından tüm il ,ilçe ve merkezde faydalanarak ,hareket genişletilmeli, tabandan gelen dalgalar göz ardı edilmemelidir...Yukarıda saydığımız nedenler sıkıntıların bazılarıdır,daha yazılacak çok neden mutlaka ki vardır.
*
Bizim gibiler kimmiyiz? Biz hiç kimsenin adamı değiliz,ne vekil,ne muhtar ,ne aza olmaya niyetimiz ise hiç yok. Menfaat asla gütmeyiz,gütsek şimdi yukarlarda bir yerlerde mutlaka olurduk. Şükrolsun gönül huzurumuz yerindedir.Gördüğümüz aksaklıkları yazarız,söyleriz. Hain asla değiliz, yaşımız 60 a dayandı ,14 yaşından beri Türk İslam Ülkücüsü olmaya çalışıyoruz.
Saygılarımla...
Cevat NAS


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11