banner333

banner309

14.09.2012, 00:56

MİLLİ MÜCADELEMİZ

MİLLİ MÜCADELEMİZ
    Bir düşünün; Mustafa Kemal Atatürk ,19 Mayısta Samsun'a çıkmamış, Amasya tamimi yayınlanmamış  ,Erzurum  ve Sivas kongreleri yapılmamış .  Kazım Karabekir Paşa  Ermenileri Doğu illerimizden atmamış,hiç bir heyecan yok ,Kurtuluş mücadelesi yok.   Kurtuluş Savaşı hiç başlatılmamış, daha çok insan ölmesin diye , yurdumuzu istila eden ülkelere boyun eğilmiş,herkes bağında ,bahçesinde çalışıyor. İstilacıların her istediğini de yapıyorsunuz tabii, yat diyorlar yatıyorsunuz,kalk diyorlar kalkıyorsunuz.   Göz koydukları,istedikleri herşeyi alıyorlar. Öyle ya onların esirisiniz.  Sağ kalan Türk neslini geldikleri Orta Asyaya sürme idealini adım adım uyguluyorlar.  Bu ideali hiç unutmadılar ki,şu an dahi bu idealle yatıp kalkanlar çok var.   Onun içindir ki Hrant Dink'in   gösterilerindeki kalabalık ,şehitlerimizin cenazelerindeki kalabalıktan kat kat fazlaydı.  Demek ki bu ülkede hain sayısı oldukça fazla...   Bu cümlelere istinaden Atatürk 'ü düşman görenler ;  bu ülke  Atatürk olmasa idi, İngiliz  peyki olacaktı . Atatürk'ü düşman görenler ,çok mu memnun olacaktınız , güzel mi olacaktı ? Bu Atatürk düşmanlığı niye ?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         İngiliz ,Amerikan mandacılığını kabul edenler,hani ingilizlere Halifenin ordusu diyen bazı sahte Hocalar, tüm idareyi İngilizler sayesinde ele almış, din adına cahil kalmış bu halkın tamamını kandırmış olsaydılar  , hakiki hocalar onlara karşı çıkmam ış olsa idi.   Antep'te ,Urfa'da ,Maraş'ta millet Fransızları bu mandacıların ağzına bakarak döverek yurttan atmamış  olsaydı.   Sakarya ,Büyük Taarruz ,Başkomutanlık Muharebeleri olmamış,'' Ya istiklal ya ölüm ''sözü hiç söylenmemiş,İzmir'de Yunanlılar denize dökülmemiş,  Benim bayrağımı çiğneyerek İzmir'e çıkan Venizelos esir edilmemiş ,Mudanya Ateşkes antlaşması ile İngilizler Trakya,İstanbul,Boğazlardan çıkıp gitmemiş olsaydı, çok mu iyi olacaktı ? Tüm bu yapılanlar,verilen onca canlar olmasa idi Türk Milleti şu an Anadoluda yaşıyor olacak mıydı?   Şu an sizin adınız Fatih ,Mustafa,Ayşe,Fatma,Hasan ,Ömer vs. mi olacak tı ?   Yoksa Edvard, Antonyanis, Hrantyan ,Fransis vs. mi olacaktı?   Elbette ikinci sırada sayılan yabancı isimler ,sizin isimleriniz olacaktı. Bu Atatürk düşmanlığı niye?

                                                                                                                                                                                                                                       Din adına cahil halkı Milli Mücadelecilere karşı ayaklandıran Şeyh( Kürt ) Saidler ve  sahte şeyh kılıklı hainler İngilizle ,Yunanla birlik olmadılar mı? Çerkez Ethemler şahsi hırslarına kapılıp Yunanla bir olup Milli Mücadele yapanlara karşı çarpışmadılar mı? Yedi düvelle çarpışan Kuva-ı Milliyeciler yiyip içip keyf yapamazlar mıydı?   İkide bir Atatürk ve silah arkadaşlarını karalayanlar , sizlerden bir yiğit çıksa idi ,bu milleti ayağa kaldırsa idi , bu ülkeyi düşmanlardan kurtarsa idi, biz vatan ve millet severler Atatürk'ü değilde o yiğidi  alkışlasa idik, onu baştacı yapsa idik, bu millet bunu çok rahat yapardı.   Ancak bunun olması mümkün değildi, o kafalar, ancak İngiliz silahları ile oyuna gelip   Türk Milletinin kalbine ateş etmişlerdir. Şimdi ise ne oluyor :   Kurtuluş Mücadelesini çağrıştıran herşeyi cılızlaştırma çalışmaları  ,ABD,İsrail ve diğer emperyalistler, taşören olarak kullandıkları PKK lılar sayesinde ,Kürt kökenli vatandaşlarımızı kullanarak ülkemizi  sinsice  bölmeye çalışıyorlar. Onun için geçmiş tarih gençliğe çok iyi öğretilmelidir.   Öyle şahsi birkaç hatalı yaşantıdan dolayı  Milli k arekterlerimizi gözden düşürme oyunlarına gelmemeliyiz.

                                                                                                                                                                                                                                   Geleceğimiz olan nesillerimize ,Kurtuluş savaşının karanlık yönleride aydınlatılarak anlatılmalıdır. Ben Çin Sarayını 40 arkadaşı ile basan KÜRŞAT 'ı resmi tarihten öğrenmedim.  Ocakta öğrendim,islamın esaslarını ,geçmiş tarihimizi Ocakta öğrendim.  Bu Ocakları bugünkü hantal yapısından acilen çıkarıp ,milli ve manevi dünyamızın mektebi yapma arzusu tüm camia tarafından beklenilmektedir.   Bu  çok önemlidir.Bu önemli sivil teşkilatlar yabana atılmamalıdır. Atatürk 'ü istismar edipte Müslüman halkımıza zulmedenleri  de,iyi biliyoruz.   Bu milleti ,gençliği dinsizleştirmek,ruhsuzlaştırmak çabalarına  karşı  Türk Milliyetçileri olarak  mücadele  etmeyi herkes görev bilmelidir.    Atatürk düşmanlarını da  Atatürk'ü  istismar edenleri de  iyi tanımalıyız.   Milli  Bayramlarımızı kaldırmaya çalışanlar  sizleri Allaha havale ediyoruz.   Türk Milleti buzevki size asla taddırmayacaktır.  İnançlarımızla alay edenleri şiddetle kınıyoruz.   ''Geçmişi olmayanın geleceği olamaz''sözünü hatırlayarak ,Yüce Türk Milletinin geleceğe emin adımlarla yürüyebilmesi için ,bu PKK ve bölücülük belasından bir an önce  bu ülke kurtarılmalıdır. Köseli  şehit olan hemşehrimiz ve diğer şehit evlatlarımızın ne suçları vardı?   Türk Milletini bölmeye çalışanlara tavizkar davrananları izliyoruz.   HABUR   hatası bu millete pahalıya mal olmuştur,bunu hiç kimse  inkar edemez.   Hergün ardı arkası kesilmeyen şehit cenazelerini izliyoruz.    Yüreği yananlarla yüreklerimiz yanıyor.   Diyoruz ki NE YAPARSANIZ YAPIN , BU MİLLETİ BÖLEMEYECEKSİNİZ.   Buna müsaade etmeyeceğiz.                                 Yüce yaradanım Türk milletini korusun ! Amin...
    Saygılarımla...
    Cevat Nas
   


Yorumlar (4)
G. Ağa 12 yıl önce
sayın yazarımız yazdıkların a katılıyorum. Türkiye de gizli çok şeyler dönüyor. Bu ülkenin başına yine bir çorap örmeye çalışılıyor. Yazılarınızın devamını dileriz. Gazeteye teşekkür ederiz. bu tür milli meselelere yer verdiği için. Selamlar.
asiye 12 yıl önce
gazetenize teşekkür ederiz. Bu yazılar ders veririr gibi ,daha fazla kişilerin okuması daha iyi olur. Bu yazarı tanımıyorum ancak çok içten ve akıcı yazıyor. Çocuklara okutmaya başladım. teşekkürler sayın yazar.
hasan 12 yıl önce
Yeniden mücadele şart oldu.Sayın Cevat Bey,yüreğine sağlık,sizin gibi insanlara bu ülkenin ihtiyacı var.Sizi tanıyan bir arakadaşım sizin için 'Ona adaylık teklif ettiler,o da dedi ki, ben çıkarcı değilim. Ben Allah rızası için bu davada varım. Mücadelemiz Nefs mücadelesidir ve Allahın rızasını kazanmak içindir'.Sizin gibilerin Allahına kurban olayım. Saygılar ,selamlar.
ekrem 12 yıl önce
Türkiye bugün işgal altında,abd ve diğerleri bu vatan üzerinde oyunlar oynuyorlar. Şu yazı çoklarına göre bir anlam ifade etmiyordur ,ancak kuşatılmışlığımıza bakılırsa ,bugünkü hükümetin tavizlerine bakılırsa çok önemli bir yazı. Ancak bu yazılar bu küçük köşelerde kalmamalı. Yazarın yüreğine sağlık. Gazetenin diğer yazılarına bakılırsa mahalli bir durum var. Bu tür yazıları yayınladıkları için gazeteye teşekkür ederiz. saygılarımla.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11