banner333

banner309

Yeniçeri’ den Anlamlı Ziyaret

Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri ’den Şiran'da eğitim veren okullara anlamlı ziyaret.

Siyaset 24.11.2013, 00:07 24.11.2013, 00:12
Yeniçeri’ den Anlamlı Ziyaret
banner400

 Milliyetçi Hareket Partisi Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri Öğretmenler günü münasebeti ile ilçemizdeki Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Lisesi, Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi, Öğretmen Lisesi, Yunus Emre Ortaokulu, Atatürk ortaokulu, Şehit Turgay Türkmen İlkokulu, Yatılı Bölge Ortaokulu, Mithat Paşa İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Ana Okulu, Gümüşhane Üniversitesi Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu ve Öğretmen evine ziyaretlerde bulunarak bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaret esnasın da Öğretmenlere hitap eden Ömer Yeniçeri ;’’ Bugüne gelmemizde büyük emekleri olan, sınırları okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyecek kadar ağır bir sorumluluk gerektiren öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür. Sembolik de olsa Öğretmenler Günü'nün olması, öğretmenlerimize her gün ve bütün ömrümüz boyunca gönül bahçemizde en güzel yeri ayırmamıza engel değildir. Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.’’  dedi.

Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere kahve, ajanda, kalem ve çikolatadan oluşan birer set hediye etti.

Ziyareti anlamlı kılan bir diğer konu ise kutlama ziyaretini emekli Öğretmenlerle gerçekleştirmiş olmasıydı. Çalışan öğretmenlerle bir araya gelen emekli Öğretmenler son derece gururlu ve mutluydular daha önce her hangi bir programa dahil edilmemiş ve unutulmuş olan emekli Öğretmenlerimiz Ömer Yeniçeri’ ye teşekkür ederken, unutan yetkililere ise serzenişte bulunup üzüntülerini dile getirdiler. Emekli Öğretmen Mehmet Kara şehit oğlunun adının verildiği Şehit Teğmen Tuna Kara  Anadolu lisesini ziyaret esnasın da çok duygulu anlar yaşadı ve öğretmenlere tebriklerini ileterek konuşma yaptı.

Son olarak milli eğitim müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette orada bulunan öğretmenlere ve memurlara da hediyeleri sunuldu.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (1)
ŞİRAN SEVDALISI 10 yıl önce
yolun açik olsun başkan
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54