banner333

banner309

Şiran Bayraktar’a Emanet

Saadet Partisi Şiran İlçesi 5. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi.

Siyaset 20.03.2018, 12:00
Şiran Bayraktar’a Emanet
banner400

Saadet Partisi Gümüşhane Şiran İlçesi 5. olağan kongresi İl Başkanı Akın Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan teşekkülünün ve protokol konuşmalarının ardından tek liste halinde gidilen seçimde Kadir bayraktar yeni Saadet Partisi Şiran İlçe Başkan olurken yönetim kurulu ise; Şinasi Şenol Kahraman, Kadir Turan, Hayrettin Kılıç, Cemalettin Sevindik, Seyhan Celepçi, Enes Aydın, Sait Cansız, Adem Aydın, Mehmet Çapkın ve Nusret Baki’den oluştu.

“Yeniden Büyük Türkiye”

Kongrede konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Bayraktar Milli Görüşün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu kaydederek, “Bugün Şiran’ımız için tarihi bir gündür. Sorumluluğumuzun farkındayız. Çünkü biz bu kongremizle, yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünyanın kurulması İçin yeni bir adım atıyoruz” dedi.

“Aynı Ruhla Yürüyoruz”

Prof. Doktor Necmettin Erbakan’ın başlattığı Bağımsızlar Hareketi’nde hangi inançla yola çıktıysak bugün de aynı ruh ve aynı heyecanla hedefe doğru yürüyoruz” ifadelerini kullanan, hedeflerini büyük olduğuna vurgu yapan Bayraktar, “Çünkü Biz, Halep’te, Doğu Guta’da, Irak’ta, Suriye’de, Filistin’ de Kısaca İslam Diyarların da Namusu Kirletilen bacıların, evleri, yerleri, yurtları yıkılan bütün Müslümanların dertlerini dindirmek, gözyaşlarını durdurmak zorundayız. Bizler güç ve kudret sahibi cenabı Allah’ın “İÇİNİZDE İYİLİĞİ EMREDEN, KÖTÜLÜKLERİ NEHYEDEN BİR TOPLULUK BULUNSUN” Ayetinin muhatapları olarak burada toplanmış bulunuyoruz” diye konuştu.

“Dış Politikada Bir Facia Yaşanmaktadır”

Türkiye’nin önü siyaseten tıkanmış olduğunu kaydeden Bayraktar, “Türkiye’miz kısır kavgaların, içi boş polemiklerin seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Dış politikada bir facia yaşanmaktadır. Türkiye tarihinin hiç bir dönemin de bu kadar yalnız ve etkisiz duruma düşmemiştir. İşte bu yüzden Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi Saadet Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Nasıl Bir Cumhurbaşkanı?

Kurulu düzenden yana olmayacaklarını yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların isimlerine göre değil, savundukları değerlere göre karar vereceklerini dile getiren Bayraktar, “Bu tarihi seçimde kim cumhurbaşkanı olacak sorusu yerine nasıl bir cumhurbaşkanı sorusunu soracağız. Saadet Partimizin göstereceği adayı cumhurbaşkanı yapabilmek için gece gündüz bıkmadan, usanmadan köy köy, Kapı kapı dolaşacak ve milletimizin desteğini alacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54