banner333

banner309

CHP'li Bedri Ağaç'tan Proje Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane Belediye başkan adayı Bedri Ağaç'tan MHP ve İYİ parti belediye başkan adayları Sabri Varan ve Mustafa Canlıya proje tepkisi.

Siyaset 28.03.2019, 09:54
CHP'li Bedri Ağaç'tan Proje Tepkisi
banner400

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane Belediye başkan adayı Bedri Ağaç'tan MHP ve İYİ parti belediye başkan adayları Sabri Varan ve Mustafa Canlıya proje tepkisi.

CHP Belediye Başkan adayı Bedri Ağaç yaptığı açıklamada Varan ve Canlı'ya benim aylar önce açıkladığım, konuştuğum projelerimi her yerde kendi projeleri gibi anlatıyor ve ilan ediyorlar diye tepki gösterdi.

Başkan adaylarının  kendi projelerini date aşırdığını ileri süren Ağaç,"Benim projelerimi adeta aşıranlar; bu ayıp kendilerine yetmezmiş gibi; projelerimiz çalınıyor söyleminde bulunuyorlar; ayıptır Ben en önce adaylığı açıklanan ve resmileşen bir aday alarak dört buçuk aydır Gümüşhane ile ilgili düşüncelerimi, neler yapmak istediğimi anlatıyorum. Sabri Bey ve Mustafa Bey; benim aylar önce açıkladığım, konuştuğum projelerimi her yerde kendi projeleri gibi anlatıyor ve ilan ediyorlar. Benim projelerimi adeta aşıranlar; bu ayıp kendilerine yetmezmiş gibi; projelerimiz çalınıyor söyleminde bulunuyorlar; ayıptır. Tabi ilham vermek güzel bir şey benim için ama; tüm adaylara kendilerine özgü projeler geliştirmesini tavsiye ederim" dedi.

 Geçmiş dönemlerde açıklanan ve hiç biri gerçekleşmeyen projelerin ortada olduğunu ileri süren Ağaç," Esas olan bunları nasıl yapacağınızı ortaya koymak. Esas olan inandırıcı olmak ve bunları yapabileceğinize dair millete güven vermek. Boğazına kadar borca batmış bir belediyede; ciddi, tutarlı ve mantıklı bir kaynak belirtmeden, yeni gelir ve katma değer oluşturmadan;  bu uçuk projelerinizi nasıl ve neyle yapacaksınız bunu da bi zahmet açıklayın lütfen"

Ağaç açıokjlamasında daha sonra şunları kaydetti,"Sevgili aday arkadaşlar; şunu lütfen artık kabul edin; sizlerin bu şehre, bu şehrin insanına verebileceğiniz boş söz ve vaatler dışında hiçbir şeyiniz yok. Sizleri bu millet gördü, bildi, denedi ve tanıdı. Bu Güzel şehrin güzel insanlarına yapabileceğiniz en büyük hizmet; bir kenarda durarak milletin ve bu şehrin önünü açmak. Bir başkan için en büyük meziyet güvenilirliktir. Kendinize güvenmediğiniz için; sadece; tehditle, para ile pulla, hediye yardımlarla, yalan ve yanlış bilgilerle algı yönetmeye ve oy almaya çalışıyorsunuz ama; boşuna gayret ediyorsunuz. Bu şehrin insanlarının gözü açıldı; sizlerin koltuk hırsına, egosuna, kişisel rant hesabına bu şehri teslim etmeyecek. Türkiye’nin en büyük seçim sürprizi Gümüşhane’de yaşanacak ve sizler de şok olmuş bir vaziyette buna şahit olacaksınız. Çok şükür; millet hepimizi tanıdı, biliyor, bizim sözümüze ve samimiyetimize inanıyor. halkımızın bize güveni de tam. Kimsenin manipülasyonuna, algı yönetimine bakmadan, paraya pula tamah etmeden vicdanlarının sesini dinleyerek; bu şehrin sorumluluğunu bizlere tevdi edeceğine yürekten inanıyorum.  Bu seçimlerle; Martın sonu Gümüşhane’mizde de inşallah gerçek anlamı ile bahar olacak"

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54