banner333

banner309

Misbahçe Ürünlerinin Doğallığını Keşfedin!

Sağlık 04.03.2022, 08:56 04.03.2022, 09:00
Misbahçe Ürünlerinin Doğallığını Keşfedin!
banner400

Misbahçe Ürünlerinin Doğallığını Keşfedin!

Her kadın cildinin güzel ve bakımlı olmasını ister. Bunun için çoğu kadın cilt bakımına son derece önem gösterir.  Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kişinin cilt tipi kadar kullanılan ürünlerin temiz içeriklerle üretilmesi ve cilde uygun olmasıdır. İçeriğinde kimyasal oranı yüksek, zararlı maddeler içeren bakım ürünleri cildin doğal yapısını bozarak farklı cilt problemlerin oluşmasına zemin hazırlayabilir. Bu sebeple tercih edilen ürünlerin doğal veya organik içeriğe sahip olması oldukça önemlidir. Bizde sizler için doğal Misbahçe ürünleri yakından inceledik!

Misbahçe ürünleri, %100 doğal kaynaklı içeriklerle ve en taze bitki özleriyle el yapımı olarak üretilmektedir. İleri teknolojisi ile tasarlanmış ürünleri;

  • Kimyasal ve zararlı maddeler içermez
  • Cilt dostu formüllerle geliştirilir.
  • Doğa dostu ambalajlarla sahiptir.

Markanın en popüler ürünleri arasında ise Kuşburnu çekirdeği yağı ve gül suyu gelmektedir. En çok sevilen bu iki ürün nedir? Cilde faydaları nelerdir? gelin birlikte bakalım…

Misbahçe Gül Suyu

Geçmişten günümüze kadar gelen etkisi ve faydası sayesinde popülerliğini hiç kaybetmeyen en temel cilt bakım ürünlerinden biri de gül suyudur. Misbahçe gül suyu, cilt temizliği sonrası ciltte doğal bir tonik görevini görür. Cildin nem seviyesini dengeler ve ferahlatır. Ciltteki hassasiyeti yatıştırır, makyaj öncesi cildi hazırlar. Makyaj sonrası canlandırıcı etki sunar.

Misbahçe Kuşburnu Çekirdeği Yağı

Kuşburnu bitkisinin çekirdeklerinden elde edilen %100 doğal bakım yağıdır. Ciltteki leke, ton farklılıkları ve yaşlılık belirtileri için formüle edilmiştir. İçeriğindeki doğal C vitamini cildin kolajen üretimini hızlandırmaya yardımcı olur. Ciltteki leke ve ton farklılıklarını giderirken, yaşlılık belirtileriyle savaşır. Cildi nemlendirerek doğal bir canlılık ve parlaklık kazandırır. Misbahçe ürünleri kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sizde tüm Misbahçe ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54