banner333

banner309

Tek Taş Pırlanta

Moda 30.04.2020, 20:33
Tek Taş Pırlanta
banner400

Büyük çabalar sonucu elde edilen elmasların özel işlemlerden geçerek kesilip şekillendirilmesi ile uzun yolculuğunu bir kadının parmağında sonlandıran tek taş pırlanta yüzükler her dönemde illi odağıdır. Tarihsel süreçte birçok gezegenden bile önce oluşumu başlamış olan elmasların yaşları olarak nitelendirilen eşsiz ışıltılar kadınların eşsiz kıymette olduklarını bir başka kanıtıdır.

Kadınlar parmaklarındaki tek taş ile daha güçlüdürler. Hayatlarında bir milat hediyesi olarak aldıkları tektaş bu milat için sürekli bir hatırlatıcıdır. Alyans olarak da tasarlanıp kullanabilen bu şıklık her devirde modasını koruyan her kesimce kıskanılan bir takıdır. Aşk dudaktan kalbe geçer ve bunu yüzük parmağındaki tektaş pırlanta yüzükile taçlandırır.

Aşkın Anahtarı Tek Taş Pırlanta

Her kalp bir aşkı doyasıya yaşamak tün varlığı ile de haykırmak ister. Bu haykırışları tektaş pırlanta şıklığı ile dile getirilir. Her yaşta kadının hakkı ve her kadına yakışan bu eşsiz pırlanta aşkınızı her mevsimde gözünüz önünde taze tutacak. Hayallerinizi süsleyen erkeklerin diz çöküp size uzattığı pırlanta hayatınızda ki en önemli anlardan biridir. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54