banner333

banner309

Pırlanta Gerdanlık

Gerdanlıklar ile kolyeler boyuna takılan aksesuarlar olarak birbiriyle çok karıştırılmaktadır.

Moda 27.10.2020, 06:29
Pırlanta Gerdanlık
banner400

Gerdanlıklar ile kolyeler boyuna takılan aksesuarlar olarak birbiriyle çok karıştırılmaktadır. İkisinin de amacı hanımların boynuna zarafet ve güzellik katmaktır ama kolyelerin görevi daha çok günlük hayatta hanımlara eşlik etmekken pırlanta gerdanlık modellerinin görevi hanımlara özel davetlerde ve akşam yemeklerinde eşlik etmektir.

Gerdanlıklar ile dekolteye sahip kıyafetler birbirineoldukça yakışmaktadır. Gerdanlıklar kolyelere göre daha büyük ve göğse yayılan bir forma sahiptir. Kıyafetlerin üstü yerine hanımların tenlerine ışıltı katması daha göze hoş gelen ve zarif bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Gerdanlık Modelleri

Gerdanlık modelleri birbirinden oldukça farklı olabilmektedir. Ama en büyük özelliği büyük ve gösterişli bir yapıya sahip olmasıdır. Bu yapısından dolayı da giyinirken kombininize göre bir gerdanlık değil gerdanlığınıza göre bir kombin seçmeniz daha doğru olacaktır.

Üstünde taşlar varsa taşları ortaya çıkarmak adına daha koyu bir renk giymeniz doğru olacaktır. Ve pırlanta gerdanlık modelinin büyüklüğüne göre de giyeceğiniz kıyafetin dekolte derinliğini seçmeniz gerdanlığınızın elbisenin üstüne fazla taşmamasına dikkat etmeniz kombininizi daha güzel gösterecektir. Gösterişli gerdanlık modelleri için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-gerdanliklar sitesine bakabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54