banner333

banner309

Gümüş’te Her Şey 3 Puan İçin

İlk devrenin son maçında karşılaşacağı Konya Anadolu Selçuklu maçına kilitlendi.

Gümüşhanespor 20.12.2013, 08:40 20.12.2013, 08:41
Gümüş’te Her Şey 3 Puan İçin
banner400

 Teknik Direktör Metin İlhan, “Çok genç, koşan, mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimizi önce durdurup sonra vuracağız” ifadelerini kullandı.



KAYIP İSTENMİYOR



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor, ilk yarının son maçında bu hafta sonu deplasmanda kozlarını paylaşacağı Konya Anadolu Selçukluspor maçına kilitlendi. Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Kırmızı-Beyazlılar, Konya Anadolu Selçukluspor maçını da kazanıp hem devre arasına moralli girmek. Bu önemli maç öncesi hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Kırmızı-Beyazlı takımda teknik direktör Metin İlhan,  çok genç, koşan, mücadele eden bir takıma karşı oynayacaklarını söyledi.



DİKKATLİ OLACAĞIZ



Rakiplerinin özellikle sahalarında baskılı oynamaya çalışan bir takım olduğunu ifade eden İlhan, “Evinde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 5’de beraberlik aldılar. Rakibimizin eksi ve artı yönlerini çok iyi biliyoruz. Bu maça çok iyi bir şekilde çalışarak hazırlanıyoruz. Bu deplasmandan istediğimiz netice ile ayrılmak için çok dikkatli olacağız. Oyuncularımıza gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. Rakibimizi önce durdurup sonra vuracağız. Tek hedefimiz 3 puan. Başka bir sonuç düşünmüyoruz. İlk yarıyı bu galibiyetle moralli kapatmak istiyoruz” dedi.



EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ



Takımının son haftalardaki performansından memnun olduğunu da dile getiren İlhan, “Takım olmayı başardık. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz olsa da iyi niyetli oyuncu arkadaşlarımızla birlikte yukarı doğru bir ivme gösterdik. Hedefimiz ilk aşamada bundan sonraki maçlarımızda da en iyi neticelere imza atmak. Tabiki herkesin gönlünde şampiyon olmak ve play-off oynamak yatar. Bizim de isteğimiz bu. İyi niyetli çalışan bir futbolcu grubum var ve onlarla yapabileceğimizin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54